Human health and physiology

Jepp, titeln presenterar vad jag tänkte ägna eftermiddagen åt:P Det är förhoppningsvis roligare än det låter....
Fick påskbord i skolan idag:D Mums!
Ska möta min Sara på stan imorn efter skolan:D Spendera min pengar som jag får imorn ;) hahaha
Vi har inte setts på ett tag så vi lär väl babbla sönder stan;) hahah Måste komma ihåg att besöka den nya t-.shirt butiken! De har skitsnygga t-shirts:D

Vad är felet?:P

Har ingen lektion förrens typ 14 eller något idag, men jag tänkte åka in tidigare och plugga.
Men sovmorgon till 9 var planerat... och så kan jag inte sova till längre än 8. Har inte ens problem med att komma upp ur sängen:P haha, tänk om de kunde vara så varje morgon när jag ska upp 5-6!
Jaja, uppe nu och har ätit frukost.
Min buss går 9.44... vilket är om en timma så jag har gott om tid på mig att fia lite grejer och sen ta en lugna cykeltur till busshållplatsen:D Yey^^
Saknar den tiden då jag hade bruna linser!

Oh Darling

En lite mysig låt:)

...

Blev så pissed på bussen imorse (den jag skulle åkt med). Såg bussen kommer när jag låser cykel (måste gå under vägen för att komma till hållplatsen) så jag springer som fan! KOmmer fram och börjar vinka som en idiot för att chaffören ska se mig... gör han det? NEJ! Skulle bankat på bussen (stod precis intill den). SKITARG! Han borde sett mig! Någon i bussen kunde sagt till! Arg på dem också:(
Nej, får släppa det nu. Har matte till 9:20, sen ett litet möte och efter det börjar jag inte förrens 14.00 med svenska! Mitt tidsfördriv får väl bli att plugga.... Kul:P
Röda läppar idag:D

Rock the Red (Tidsinställt inlägg)

Hello sweeties:D
Är antagligen uppe nu och står och river i min graderob. Min vanliga morgonrutin med alla kläder ut ur graderoben och sen in igen för jag tar det jag tänkte ta först:P Hahaha
Idag tänkte jag ha ganska enkel outfit (har i skrivande stund inte bestämt mig:P hahaha) och röda läppar:) Det var längesen och jag gillar verkligen mitt röda läppstift så jag kände, varför inte?:)
Här har ni en video av Michelle Phan. Ni som inte redan har kollat in henne på youtube, borde gå in där med en gång och kolla in hennes grymma make-up videos:D Finns tillochmed en och annan video för killar:) Om inte annat så är hennes senare videos mer som kort filmer med en make-up tutorial inkluderat:) Otroligt kreativ tjej:)

Gööör hungrig!!!

Mami och jag har precis kommit hem från sista mindfullness lektionen. Så hungrig just nu! Vi handlade på vägen hem och misstänker att mami står och mumsar på pringles chipsen nu...hehe, tog några;)

Wanted

På fredag ska jag och min söta Sara gå på stan efter skolan. Var därför inne på ginas hemsida och hittade lite saker jag vill ha!

Hollywood girls club

Har börjat läsa en ny bok. Hollywood girls club av Maggie Marr.
Handlar om 4 kvinnor som lever lyxliv i Hollywood helt enkelt, men de är också hårt arbetande kvinnor som verkligen sliter för att hålla sig kvar på toppen. Celeste är en av världens bästa skådespelerskor, Jessica är den grymmaste agenten och vd för CTA (vilket är världens bästa agentbyrå), Lydia är världens bästa producent och till sist har vi Mary Ann som är en nyupptäckt (av Lydia) manusförfattare, men med en otrolig talang! Alla har sina problem och bakrunder. Som det står på baksidan av boken så får man verkligen följa med i kulisserna av Hollywood. Tycker att Marr har gjort ett mycket bra jobb att få dessa människor att vara helt vanliga människor, med härliga och personliga personligheter (om man nu kan säga så:P).
Är ju inte färdig med den, men jag rekommenderar alla att läsa den!:D

Mys

Sitter i soffan med mami och papi och kollar på Maria Wern, Har en god kopp te framför mig:)
Känner att jag behöver gå och lägga mig snart... Har sovmorgon imorn, men vi får se om jag kanske faktiskt inte går upp tidigare och åker till skolan för att plugga:)

Nagging :P

Känns som om jag bara klagar på saker och ting idag... Sitter på biologilektionen nu och det här ger mig ingenting!!! Ska ha ett möte med mami och min mentor på onsdag och då tänkte jag ta upp det här... läraren är inte bra, iaf inte för mig...
För att inte bara vara gnällig idag så tänker jag dela med mig av en ny favorit!
En riktigt vacker låt! Får mig att tänka tillbaka på sommaren som var:)
All the things I still remeber, sommer never looked the same
Years go by and time just seems to fly, but the memories remain
Reflecting now on how things could have been
It was worth it in the end

Du vet mycket väl vad du gjort

Hellu everybody;)
Sitter på mattelektion nu... Trött på alla som pratar om icke relevanta saker... Och sitter framför mig! Jag kan verkligen inte koncentrera mig när jag hör dem! De lyssnar inte heller när man säger till dem, utan de kollar på en som om de tänker "och vad fick DU luft ifrån?!" och sen vänder de sig till varandra igen och fortsätter sin diskussion:P
Nåja, ska göra mitt bästa för att koncentrera mig på vad Ammi säger nu:)
Hoppas alla får en bra dag!:D

Happy birthday!!!

To me... in a month:)
Jepp, om en månad blir lilla jag 19 år! Inte klokt när man tänker efter. 19 år är ganska långtid och jag har levt så länge... Men tänk allt jag gjort under den tiden, allt jag lärt mig alla människor jag mött osv! That´s quite a lot!
Jaja, Hade en härlig dag med mami i skövde igår:) Vi var och fixade balklänningen och passade på att köpa väska och sjal till:) Sen var vi runt i resten av centrum och shoppade:D Ska försöka fixa en kamera så ni kan få se de nån gång:P
Köpte den här klänningen igår ör 90 spänn!!! Tänkte faktiskt inte ha den som klänning i första hand utan jag tänkte dra på mig ett par shorts under, antingen svarta eller ljust blå:)

Soffläge

Ikväll blir det soffläge i myskläder och med godis och läsk!:D Funderar på att resa mig från soffan (har redan intagit soffläge;)) och gå och sätta igång Wii:t. Har inte spelat på länge! Vi köpte ju "Dance moves" eller vad de nu heter. Riktigt kul spel:) Fanns massa olika danser typ reggeton, salsa och rumba.
Jaja, tror att jag sitter kvar här en stund och samlar krafter för att resa mig;) hehe lat:P
Imorgon kommer jag få ta på mig min balklänning igen!!! Ska dit och mäta ut hur mycket den ska sys upp:) Åhh, längtar:D Har nog hittat mina örhängen nu också:) Ett par svarta från Pieces (finns på vero moda). Men vi kommer nog gå in på glitter imorn också och kolla vad de har för väskor... Kanske finns något fint där med. Vill ha stora svarta örhängen och kanske ett matchand armband eller en matchande ring:)
Hade det beiga tyget matchat min klänning har jag lätt köpt den här!

German

Sitter på tyskalektion nu. Lite sget, men slutar 2 och ska ta bussen hem tio minuter senare;)
Vore lite kul om vi kunde ha en blogg i tyskan och ha som läxa att  skriva en eller två gånger i veckan, på tyska såklart:)
måste koncentrera mig nu:P hahah

Textilt

God morgon allihop:)
Börjar inte förrens kvart över 11 idag så jag ska ta en buss som går kvart i 11. Innan dess ska jag sy lite tänkte jag. Visar väl upp något alster senare:)
Fick en bok i tidig julklapp som innehåller Cath Kidston mönster och även tyg och knappar och allt vad som behövdes för en väska i ett typiskt Cath Kidston tyg:) Nu håller jag bara på och gör färdigt knapphålen på axelremmen.... Borde egentligen lära mig att göra det på maskinen för det är långsamt, tråkigt och smärtsamt att göra det för hand! Men jag är också för lat för att lära mig att göra det för maskin:P Haha får väl skylla mig själv antar jag:)
Hittar inte pedal/sladd till min symaskin heller.... Misstänker att jag har tagit med sladden ut till mig medans maskinen blev kvar här inne:P Orkar inte leta efter den nu heller... Ska därför börja med att sy färdigt en "clutch" eller vad jag ska kalla den. En sida att fästa ihop och sen fortsätter jag med min Cath Kidston väska:D
Här är boken och väskan:D (bild från google)

Psykologiplugg

Ska sätta mig nu i några timmar och jobba med psykologin. Vi fick lite nytt material idag som verkar vara jättebra att jobba med! Sk tänka igenom lite vad jag ska säga om min framtid på engelskan imorn också. Vi ska ha interactive oral, alltså vi sitter i en mindre grupp och har förberett något t.ex ett teaterstycke eller att vi sitter och bara pratar, det är ganska kul. Jag och mina kompisar ska bara prata om framtiden. Lär väl hitta på en del för min framtid är ganska rörig just nu. Vet inte vad jag ska göra. Vill flytta härifrån, vill resa, vill jobba... Tror att jag ska vänta ett år med att plugga... Tänker nog inte ens söka faktiskt:P Orkar inte tänka på sånt nu...
Åkte inte in till stan idag... Satt på matte för alla och jobbade istället och sen hämtade jag ut mina studentkläder:D Sitter och myser i luvtröjan nu och är supernöjd:)
Lyssnar på Eminem. Har inte gjort det sen i sommras! Kändes skönt faktiskt. Det finns liksom någon mening med texten. Det är viktigt för att jag ska gilla en låt, det ska finnas någon mening med att jag lyssnar på den.

Finklänning:)

Tänkte att jag skulle åka in till stan efter skolan imorn och kolla om den här klänningen finns:)

Min lillebror ska ju konfirmeras snart och jag tänkte att den här med min kavaj och mina svarta pumps kunde vara fint:) Vad tror ni? Den finns med blått skärp och blåa prickar och blå kjol och en med vit kjol och grön/blå/vit randig topp och grönt skärp. Skulle kunna tänka mig den som är som den ovan fast med blått och då matcha med mina röda pumps. Vet inte vad jag skulle har mer på mig då... En mörkblå cardigan kanske??? Får prova klänningen om den ens passar mig och sen vilken färg som passar mig bäst:)

Skulle vilja ha en eller två såna här från gina också:) Jättefina sommarfärger att ha under ljusa lite genomskinliga linnen osv:D Undrar däremot om de har i min storlek... Gina brukar bara ha för mindre.....

Tänker-bara-på-mig-själv-dag

Idag vill jag bara göra bra saker för mig själv:) Har ätit frukost till MTV och käkat snickerskaka som jag gjorde igår;)
Tror att jag ska ge mig på kiwiklyftorna vi har i kylskåpet snart hehe:) När jag var liten och skulle någonstans fick jag alltid med mig kiwihalvor och så åt jag dem med sked. Älskade de! Minns inte när jag åt kiwi sist, så det är på tiden nu!
Måste plugga lite idag också. Planera veckan (hur jag ska plugga och så) men det ska inte ta hela min dag.
Ska leta upp en ansiktsmask och kanske köra ett fot bad, måla min naglar... Kanske har någon hårinpackning i skåpet eller nått (är för lat för att göra en hemmagjord:P hahaha).
Kanske går så långt att jag sticker ut på en jogging tur eller i alla fall en lång skön promenad:) Eller så tjocker jag mig med mer snickerskaka hehe;P

Young and wild and free

Hello babes;)
Är ledig idag:) Hade ingen biologi eller tyska. Men istället får jag sitta hemma och plugga vidare på psykologin. Ska lägga upp en deteljared plan över mitt plugg nästa vecka också:)
Ikväll ska jag och mina tjejer hem till Andrea:D Ska bli så mysigt^^ Tänkte locka mitt hår och sätta upp det lite grann, bara så att de är borta från ansiktet. Halvuppsättning eller vad man nu säger:P Kanske låter luggen hänga:)
Men det får jag pyssla med senare:) Nu ska jag fortsätta jobba med psykologin... Kanske spårar ur lite och går lösa på biologin sen också;) Hehe not... Så kul är det inte att plugga bara för att man går studlinje...

Changes are to come

Satt och kollade facebook lite och insåg att snart kommer hela min värld att skakas om. Allt kommer ändras. Efter sommaren ska jag inte tillbaka till katedral... Jag kanske inte ens kommer vara kvar hemma. Hur sjukt är inte det? HELSTÖRT JU!
Känns både bra och dåligt...
Skönt att få slippa skolan ett tag (kommer troligtvis inte börja plugga till hösten) och skönt att äntligen på riktigt kunna välja vad JAG vill göra! Fast när man går i skolan så vet man ju vad man ska göra. När man kommer hem är det läxor, hjälpa till hemma och umgås med vänner som har det precis likadant. Nu kommer alla gå olika vägar, vi kommer inte kunna ses lika ofta... Jag må vara 19 (snart iaf;)) år, men jag är fan inte redo för det här. Hur ska jag klara mig helt på egen hand? Ta hand om ett helt hem själv? Få mig själv att göra allt tråkigt man måste göra när man har ett eget liv?
Well, the only way is up

NastyGal

Gårdagen blev inte som tänkt... Hade glömt av en grej, men berättar mer om de sen:P
Var inne på Nastygal.com och hittade de här härliga topparna:
http://www.nastygal.com/clothes-tops/cut-up-tank
http://www.nastygal.com/clothes-tops/button-up-tank-lime
"Button up tank" finns i flera härliga sommar färger:) Känner att jag skulle vilja köpa minst 3 av dem:) Tiil och med den gula, jag som inte gillar gult egentligen:P Men har faktiskt börjat gilla de mer. Har börjat använda mer färger överhuvudtaget faktiskt:)

Wanted: b-day gift for Mami

Idag så har jag haft sovmorgon:) Fick sova till kvart i 8 (ja, det är mycket för mig!) och sen fick jag lite bråttom eftersom att jag och min garderob aldrig kommer överens.... Jaja, fick med mig allt idag (tror jag;))
Efter skolan måste jag in till stan och hitta en födelsedagspresent till mami. Hon fyller på torsdag och det börjar bli bråttom! Vet inte vad jag ska köpa! Skitsvårt ju... Ska nog köpa mer nötter idag oxå... De tog slut snabbt igår:P
Är inte så sugen på tyska lektionen sen, som jag har sist (som vanligt:P) men jag måste gå... vore ganska skönt om den blev inställd av nån anledning... (önskar inte någon något illa, men lite feber kunde väl inte skada:P)
Jaja, har svenska nu, sen får vi äta.... Jag är hungrig nu:P

DSB

Tycker att den här låten har så himla härlig text:) "Har alltid kunnat lite på min omdömeslöshet, det ger mig trygghet i stanken, bedragen av tanken"
Andra svenska godingar just nu är:
Kapten Röd - Ju mer dom spottar
Ansiktet - Äckligt
X
Maskinen - Krossa alla fönster

Pluggkväll

Har suttit och pluggat nån timma nu och varit duktig^^ Det var den bra nyheten.... Den dåliga är att jag behöver vara duktig en eller två timmar till... Och lite effektivare....
Men innan jag fortsätter så ska jag käka lite kvällsmat med mami:) Te och smörgås med skinka och grönsaker:D Gött och nyttigt;)

Lugn morgon:)

Skönt att få sova länge! Gick upp halv 9 och duschade och åt frukost:) Orkade inte dusch igår. Det blev liksom inte av innan ""Taken" började och efter kändes inte som någon ide... Nu är jag helt ny och fräsch inför idag istället:D Har flätat håret och så, väntar bara på att klockan ska gå lite till och sen ska jag möta tjejerna på stan och äta och babbla;) Hihi, som jag nämnde igår, smida lite planer;) Hehe De ska bli kul:)
Sitter och tittar lite på the hills maraton på mtv. Kanske vore bättre att använda tiden till psykologin... men vi får se:P

Cornrows

Ska gå och duscha om en stund och sen fixa cornrows:D Gillar verkligen de. Så skönt att inte behöva bry sig om hur man ska ha håret för de sitter redan snyggt:)

Ledig:D

Imorgon är jag ledig för det är studiedag:) Gött! Ska ut på stan och luncha med tjejerna^^ Lite planer ska smidas;)
Själv behöver jag hitta lite presenter också. Och plugga... Inte så kul, men det måste göras... After all så är det ju "studie"-dag.
Jaja, ska göra lite biologi nu och så jobbar jag hårt med psykologin imorn. Behöver välja vilka studier jag ska inrikta mig på och göra upp en bra plan för hur jag ska plugga under revision period.
Saknar sommaren som var, men nästa ska bli ännu bättre!

Angel


Det var inte igår jag hörde den här låten sist! Skitmysig ju:)

Myshelg:)

Har kommit hem från skövde för en stund sen :)
Ska dra på mig mysbyxorna snart och lägga mig i soffan;) Känner att jag har rätt att lata mig faktiskt. Har pluggat hårt den här veckan! Var ute med mina tjejor igår= great times^^
Händer något nytt varje gång;) Sov över hos sara sen, så himla skönt att vakna upp brevid min bästa vän och hennes mamma gjorde sin jättegoda äggröra till oss:) Den morgonen njöt man av:D
Ledig på måndag så vi får se vad tjejorna hittar på då;) Skulle nog chansa på att de blir en fika på stan så vi kan smida planer om framtiden hahah:)

Mysigaste slapparkläderna;)


Alla som bryr sig om mankind bör kolla

http://vimeo.com/37119711
Här är en länk till videon in Kony 2012. Tycker att alla kan ge en halvtimme av sin värdefulla tid och kolla på videon. Den visar att bara för att det inte är sverige, så är det inte en ursäkt att inte bry sig. Det är fantastiskt vad dessa personer har gjort! Dela videon på alla sätt jag kan är det minsta jag kan göra för att hjälpa deras arbete. Kollar man runt på facebook så finns det flera event där de ska affichera olika städer under natten den 20 april.
Det är ju upp till var och en hur mycket man vill hjälpa till och visa sitt stöd. Jag är ju min "makt" genom att ha facebook, twitter och bloggen t.ex. Bara för att man inte köper alla t-shirts och allt vad de säljer eller donerar pengar, så kan man ändå hjälpa till att göra Joseph Kony känd. Det är ju ett utav de större målen. Framför allt gör ju detta att fler maktpositioner i världen får upp ögonen för det här och kan göra sitt till kampen!
KONY2012 här kan ni hitta mer information om Kony och ni kan (om ni så önskar) köpa armband eller t.shirt eller vad ni nu kan tänkas vilja ha eller donera pengar.
Jag har gjort mitt. Vad gö du?

Imorgon äre freeedag! MMMMMMMMMm

Hahaha, har man sett en viss video så fattar man titeln;) Sök "imorgon är det fredag" på youtube och kolla på en video med en knubbig man i svart hatt, så skön haha:)
Imorgon är det dags! Jag är så sjukt taggad! Ni förstår inte! Sara vet:) Sara fattar^^ Den här veckan har jag varit jätteduktig med psykologi-plugget. Har fört dagbok över hur mycket och vad jag har pluggat. Ska plocka ut mina studier ikväll, men behöver ta en paus:P Tänkte kolla på videon om Joseph Kony. Har bara sett en massa events och delade videos på youtube, men har inte helt fattat vad de handlar om. Läst nånstans om att han har barnarbetare och så. Inte bra...
Jaja, ska nog gå ner och hitta nått gått att tugga på innan jag sätter igång videon (den är ju en halvtimme!).

SJUUUUUKT TAGGAD!!!!

Taggar

Hello:D
Det har varit en lugn helg för mig. Bara latade mig i fredags, pratade nån timma i tele med Sara:) Lördagen bestod av melodikryss med mami och sen gick vi på stan lite och fikade och så:) Lite melodifestival på kvällen... inte jättenöjd med resultatet, men jag får väl skylla mig själv för att jag inte röstade:P
Idag ska blir det nog också en lugna dag. Inget särskilt inplanerat:) Ska fortsätta virka på mina amigurumis tror jag:) Har gjort en kanin och en nalle den här helgen. Produktiv! Vill göra en kanin till, men vi får se om den blir stor eller liten. tror att det lutar mot en liten för det är så många delar och det går ju logiskt nog snabbare att göra en liten än en stor:P Haha
 
Kaninen ser ut ungefär så här, fast min är svart

The last is done

Sisat mocks provet är gjort nu. Det gick skit. Kunde inte svara på någonting. Svarade 2-3 delar av 2 frågor. Vi hade 5 frågor med typ 4-8 delar så.... Inte bra.
Men det var mocks. Får se till att lära mig mer nu under revision period och sen göra bättre ifrån mig när det gäller. Tror faktiskt att jag har haft en ganska "lätt" inställning till mocks. Försökt att tänka "det är bara mocks, det är inte de riktiga". Det har ju hållt stressen nere och så, men nu måste jag inse vad som varit fel och börja jobba med en gång... eller... den här helgen tänker jag nog ta ledigt. Skulle egentligen vilja vara ensam hemma, men kan ju inte kicka ut hela familjen:P Vi får se hur jag gör. Tänker läsa en bok som jag väljer själv och fixa massa gott saker och njuta av livet en stund^^ Ska försöka superstäda mitt hus också.... VI får se hur det går. Kan gå... kanske inte kan gå.... haha:)
Eventuellt vänar en tjejkväll imorn också:D Yes! Längtar:D När jag kommer hem tänker jag ta en lång dusch! Och så har jag ju ledigt imorn:) SOVMORGON FOR THE WINNING!



RSS 2.0