Mina val från...

Gina Tricot:)
Har är tre outfits. Allt kommer ifrån Gina Tricot och det här är sånt jag skulle dra på mig själv! Vad tycker ni?:)


Ganska stilren outfit för partynight;D Jag gillar speciellt de fingerlösa handskarna med nitar.


Mer vardaglig, snyggt till skolan. Ta bältet utanpå din cardigan;)


Myspys för en slappardag. Byxorna och jacka skulle jag själv hellre ha i matchande färger men hittade inga bra bilder. Har förövrigt jackan i svart:)

Hoppas att ni har blivit lite inspirerade av det här och ha de bra! Nu ska en annan krypa till kojs^^

UPDATE! Skriv gärna om det är någon speciell affär som ni skulle vilja att jag plockar ihop en outfit ifrån:) Lite kul att hitta nya butiker och ge fler inspiration=>

Onepiece

Jag har hittat världens mysigaste klädesplagg!!! />
(Psst! Kolla in killen i den helsvarta^^)
Här har ni en lite länk till sidan-->http://www.onepiece.no/store.php?cPath=136&language=DK

Masqurade masks

Jag älskar riktiga maskaread masker! Ni vet såna där som de hade på baler för länge längesedan^^

Gillar kedjorna på den här:)

Eller vad sägs om den här?

Fler kedjor

Fattas bara en matchande solfjäder

Såå vacker!!

Någon annan som fått upp ögonen för det här nu?
Ska lägga upp en bild på en mask som jag köpte i London. Har varit i den förlovade staden i en vecka nu och det går bara beskriva med ett ord... UNDERBART!:)
Vi åkte på Themsen,kiade in på Natural History Museeum och sprang omkring i Hyde park och Kensington park nästa varje dag! Hihi, kände mig jätte "turistig" när jag köpte en hoodie med trycket "I <3 LONDON";)
Jag kommer nog med en bildbomb senare. Ska läggain bilderna från kameran och sen ta kort på allt jag köpt och lägga in dem med.
Hörs senare!

Jumpin´ all around:D

Stamp on the ground
Jump jump jump jump

Haha, älskar den!!!! Superbra partylåt. Kan bara inte sitta still när jag hör den! Ska lägga till den i spellistan på mp3 här brevid--->

New header

Nu har jag kommit igång med bloggdesignen:) Ska försöka hitta en annan bakrund imorn bara... Typ en lila eller något, för den här går åt orange om man jämför med färger i headern.... inte bra:P
Ska pyssla med att lägga in en mp3 till er oxå så att ni kan lyssna på lite (enligt mig) go musik medans ni läser bloggen;)
Hihi, men det är imorgon (senare idag?:P)
Nu ska jag sova^^ Nattis!
(måste fix så att smileysarna funkar oxå...)


Update!!!
Haha, när jag kollade inlägget (gör alltid det så att jag ser att det ser bra ut och inte har en massa stavfel och sånt) så funkade smileysarna och mp3n:P Hihi, då behöver jag inte tänka på det imogon mer än att jag kanske uppdaterar musiken på mp3n:) Natti natti i alla fall!

Dirty picture;)

Någon som har hört "Dirty picture" med Taio Cruz och Ke$ha? Gööör bra låt!:)

Visst var den bra?;)

Inga bilder:(

Oki, det blev inga bilder idag.... Dels ör att jag inte fick tummen ur och städade färdigt och dels för att det har åskat här nästan hela dagen:P Just nu så sitter jag i min säng och lyssnar på Takida:) Måste säga att de här killarna är grymma! Hur många visste förresten att de är svenska? De kommer uppifrån vårt avlånga land. Jag är tyvärr så pass lat att jag orkar inte googla och kolla upp mer exakt vartifrån. Det var faktiskt inte så längesen jag fick reda på att de är svenska:) Haha, blev jättepaff! Men kul att Sverige kommer med på karta musikvärlden:) Oki, jag vet inte hur kända de är utomlands, men vi har ju faktiskt flera namn som är med på utländsk karta. Till exempel, Darin, Linda Sundblad, Roxette (när de fanns) och ingen missade väl AbbA? Och är det någon som vet hur det är med Lazee? Helena Paparizou, Ace of Base och Kent känner man också till i andra länder:) Någon som känner tt jag har tagit med någon som inte borde vara med eller har jag kanske missat någon? Skriv en kommentar så kan jag sätta ihop en lista med namn som jag inte hade med här. Jag målade om mina naglar och en bild kommer imorgon. Det LOVAR jag! Annars så får ni skälla ut mig rejält oki?:) Nu ska jag fejsbooka mig lite till sen blir det att sussa sött i min kojs;) Natti natt allihop!:)

Spikar och drömmar

Nu på morgonen så tänkte jag gå upp klockan 7, se tänkte jag "nja jag har ju hela dagen framför mig så en timma till funkar väl att sova". Så då blev det klockan 8. När mobilen ringde då (ställer alltid mobilen för min väckarklocka slutar inte ringa:P) så vaknade jag och ögonen sved för att de var uttårkade. Därför tänkte jag att jag vilar lite till och går upp om några minuter. Det blev vila i en och en halv timme:P Sen gick jag upp och började städa i mitt lilla hus<3. Gick in och åt frukost och sen gick jag ut och städade lite till. Nu har jag fastnat lite liksom. Jag har lite saker kvar men jag vet inte riktigt vad jag ska göra med dem... Jag har spikat upp lite tavlor som ni ska få se lite senare:) Jag ska be Mami om lite smakråd sen också. Jag vill nämligen spika upp en almanacka och en plansch (så där man köper när man "bläddar" i ramar, om ni förstår vad jag menar^^) Vidare har jag gått omkring här och dagdrömt lite om en kille. Det vore så mysigt att ha honom här<3 Jag längtar till den dag då jag flyttar ihop en kille och vi skapar ett eget hem:) Men, jag är singel och gör vad jag kan för att ädra på den saken. Oki, jag går inte direkt och bjuder ut mig men, jag är öppen för möjligheter. Bloggen kommer nog inte få någon ny design idag. Möjligtvis att jag skulle kunna sätta mig och fixa headern i eftermiddag eller ikväll. Jaja, bilder kommer sen och kanske någon mer uppdatering ännu en stund senare:) Vad ska ni andra göra idag?:)

Pretty in pink<3

Hihi, var bara tvungen att flika in lite snabbt med det här. Den här stilmallen kommer jag kanske ändra så att det blir snyggare när jag gör bloggen personlig sen men var den inte bara SÅÅÅ söt?:love:

Brors blogg

Halloj!:)
Idag har jag grejat ordentigt med min lillbrors blogg. Riktigt stiligt om jag får säga det själv.
Känner att jag jar förbättrats när det kommer till bloggdesign:D
Ska sätta mig och snygga till min egen blogg ikväll(imorgon och följande dagar tills jag är nöjd;))
Brorsans header (bilden med bloggnamnet längsta upp för de som inte visste:)) har jag faktiskt klippt ihop i paint. Man behöver alltså inte dyra program som photoshop även om det säkert blir MYCKET bättre där. Men som en liten nödlösning i brist på bättre så funkar paint helt utmärkt! Här har ni en länk till den bloggen som hjälpt mig mest när det kommer till bloggdesign-->Designadinblogg.se
Där hittar ni allt möjligt. Bra förklaringar som hjälper både nybörjare och de som är mer avancerade.

Mina naglar som jag skrev om igår är ingen hit idag eftersom att jag inte hade tillräckligt med överlack. Spetsen lossnar och fastnar hela tiden i till exempel handduken när jag tvättat händerna eller i håret om jag sätter upp en tofs eller nåt. Ska ni göra den här designen, se till att ni har bra överlack!
Men LOVE4NAILS har lagt ut en ny design men jättesöta prickar. Det blir aningen den eller den som var innan. Den innan var väldigt enkel men vacker och elegant:)
Men det får jag göra imorgon.

Nu så ska jag byta stilmall till bloggen och eventuellt fixa headern.
Vad tycket ni? Ska jag ha en blogg i mörkare eller ljusare färger? Även om jag har mörkare färger så kommer jag att välja varma färger:love: Ljusa glada färger kanske skulle passa min stil lite mer?:D
Vi får se hur det blir:P

SKriver mer imorgon:)
Sov gott:thumbup:

Lace on nails;)

Här har ni resultatet av mitt eftermiddagspyssel:)


Här har ni även en länk direkt till videon--> Love4nails lace

New nails:)

Nu sitter jag och målar mina naglar igen:)
Jag älskar at hålla på med mina naglar och målar ofta om dem.
Oftast så kollar jag på videos på youtube speciellt på användaren LOVE4NAILS. Hon är jätteduktig och det finns nageldesigns för alla smaker. Mycket enkla och tydliga videos. Jag håller på med de som heter "Nail art design tutorial black lace nails". Men istället för rosa så använder jag Viva la Divas gröna lack nr 63.Ljust lite shimmer i och det går ju att använda till mer än den rosa som låser färgval på kläder lite:(
Nu har lacket torkat så jag loggar ut.
Skriver nog mer ikväll och kanske kommer en bild på resultatet också;)

En tredjedel av den jag var...

...går hem, en är krossad, en är din:love:



Oskar Linnros- Från och med du:)



RSS 2.0