Beach 2013

Surfade in en sväng på nelly och kikade på badkläder inför 2013. Wanna see what I found?;)
 
Baddräkter , Bahamas Swimsuit , Wonderland - NELLY.COMBaddräkter , Bell Swimsuit , Friis & Company - NELLY.COM
2 snygga baddräkter!:D Dessa kommer antagligen inte hamna i min garderob, dels för att jag hemskt gärna vill testa bad- och underkläder innan jag köper dem och dessutom kostar dessa hetingar 300+ :P
 
Bikinis , Lazy Days Bikini Set , Wonderland - NELLY.COMHela set , Look Out Top Bottom Set , Wonderland - NELLY.COM
Åhhh!!!! Vad jag vill ha den vänstra!!!:D Men toppen finns bara kvar i xs.... Skulle väl räknas som "nipplecovers" på mig... Skämt åsido, men den skulle ju helt klart vara väldigt liten...
Den andra var snygg, stilren med kul färg:) Men vi får se, vill kolla va affärerna kommer med för competition innan jag beställer något. Vill ju som sagt helst prova innan jag köper:)

Dags att reda ut livet!

Nu har jag fått sådana där "manitankar" att jag ska reda ut livet och starta på nytt och allt ska bli sååååå grymt! 
...ja.... det är inget storslaget egentligen även om jag tänker att jag ska vända uppochner på hela min värld och starta på nytt;) Det jag har gjort är att kolla över vad körkortet kommer kosta den här månaden och satt undan pengar för det på mitt sparkonto, känns bra så att man inte behöver gå runt och tänka på "hur mycket är det kvar?" utan nu vet jag att pengarna till det är check;)
På måndag ska jag ringa till mitt försäkringsbolag och skriva över min försäkring på mig istället för mami, kommer nog att ändra den också eftersom att det just nu är en barnförsäkring... är inte helt säker på att det stämmer för min ålder (kollar man mentaliteten är det nog inte helt fel;)) så jag ska prata med dem:)
Imorgon blir det jobb och jag kommer ha en praktikant:) Kul^^ haha känns ju inte lite kaxigt att kunna säga att jag ska ha en praktikant;) Tänk att tillochmed jag har blivit så pass vuxen XD
Well well, nu får vi väl se vad "manitankarna" vill att jag ska göra härnäst.... I´ll keep you updated;)
Instagram bild från igår:) Har varit på körskolan både igår och idag och gjort datatester som gått helt okej med tanke på att jag inte har pluggat så mycket. Men frånochmedNU blir det råplugg! Jag tänker sätta det där provet!!!

DIY

Har suttit och kollat på DIY-videos på youtube, närmare bestämt evelinicutza, mycket värt att kolla på!:) Heta trender som man suuuuperenkelt gör själv till en bråkdel av kostnaden mot om man skulle köpa designergrejer;)
Ska därför gå ut med en massa nya ideer nu till mitt lilla hus och se vad jag kan göra för kul utav det jag har;)
Här är lite inspiration till er! Ska försöka komma ihåg att lägga upp bilder på instagram sen @rebeccanhassel

Dyi


Te löser allt:)

Nu har jag druckit ur en stor mugg med citronte, hur gott som helst!
Skulle lägga in en beställning till partylite och det blev en del problem... En produkt var slutsåld och skulle utgå ur sortimentet, och den produkten är med i nya katalogen, fanns inte i förra, och är dessutom på erbjudande! Lär nog bli lika mycket problem som med Symmetri ljushållarna när de var på erbjudande i november. Men det löste sig, tack vare min ledare och goda kollega Susanne:) Jag får ta hennes visningsex:) Sen var det lite andra saker som vi lyckades lösa också, men vilken huvudvärk jag lyckades utveckla på 10 minuter!
Menmen, nu är det löst:)
Hoppas att jag kan få mami eller någon annan med körkort att åka in till Hjertbergs imorn så jag kan kolla om den nya Cosmopolitan har kommit^^
Lite inspirationsbilder för er som gillar flätor^^ Kan tipsa om att gilla Fashion Hairstyles på facebook och kolla in Cutegirlshairstyles på youtube, de har awesome tutorials!:D

Forget love - I'd rather fall in chocolate! ~Sandra J. Dykes

Hihi, hittade en sida med olika citat och hittade det här när jag scrollade bland kärlekscitaten^^
Passar mig;)
 
http://www.quotegarden.com/love.html

Cult Design

Hur många har missat dessa OTROLIGT snygga och coola ljusstakar, krukor och allt vad de nu har! Inte jag ;)
Har en del grejer själv:) Tänkte visa några saker som jag vill ha till mitt framtida hem^^

Supersnygga tvålpumpar^^ Vill ha den mörkare i köket och den andra i badrummet:)

Mer grejer till badrummet:) Vill ha ett ljust badrum:)

Den som har plats för 3 ljus har jag, men jag vill ha fler dekrationer till den!(De som är som den med ett hål under^^) Den högre ljusstaken finns i massa olika färger och mönster, bl.a i det rutiga/kaklade som på tvålpumparna:) Den bredare plattan vill jag a i fler färger, de är super att ställa och ordna de olika sakerna på:) 
De här skulle passa fint med sakerna i badrummet;) Det är en lägre ljusstake, den är som en kub, och en liten krukar i samma storlek, kan användas som krukar, burk/behållare, eller till flingsalt! Fick ett set med en svart pepparkvar och en vit sån krukar i julklapp från jobbet, då krukan är tä
 

Guldvärd!

Satt precis och tänkte på mina vänner:) Alla de som jag har kontakt med minst en gång i veckan:) Gäller ju alla, både de som jag träffar ofta och de som bor för långt bort eller så, men de finns ändå där på ett eller annat sätt:)
Det är så skönt att veta att de finns där när jag vill beklaga mig om någet, eller när jag vill berätta något kul^^ Eller när jag vill fråga om vadsomhelst! Haha, fråga sara, jag kan ställa störda frågor;)
När jag tänker på mina vänner så märker jag även hur jag har vuxit som person de senaste åren! Vilken enorm skillnad! Jag är mer nöjd med mig själv, allmänt gladare med livet:) Jag sätter mig själv i första hand och tätt, tätt efter mina vänner och min familj.
Underbart att komma till insikt med att vara helt perfekt operfekt!
 
Wow det här inlägget blev så himla seriöst! Så nu tänker jag göra smygreklam för mitt instagram-konto @rebeccanhassel där jag lagt upp den här bilden på mina nya naglar:) Riktigt nöjd med resultatet!

Längtan till en annan dag

Är galet otaggad inför imorn...
Att gå till jobbet och så är helt okej:) Glad att jag trivs så himla bra med mitt jobb och mina arbetskamrater!
Men sen på kvällen så har jag en Partylitevisning, och... ja, jag vill egentligen inte. Ska nog inte ha fler vsningar efter den här. Det är inte min grej att stå och prata inför en massa människor. Jag älskar partylites produkter, men jag är inte konsultämne:P
Måste i alla fall göra mig iordning inför imorn nu. Plocka partyliteväskan och fixa lunch till imorn:) Åker direkt från jobbet till visningen:)
Idag har det varit ganska sent på jobbet, men helt okej ändå:) Det har varit en ganska seg vecka överhuvudtaget:P
Hade körlektion innan jobbet också, som gick bra:) Behöver träna en del på växellådan. Den är mitt enda problem! Blandar lite omedvetet ihop pedalerna och bromsar och gasar och jag vet inte vad med... alla pedaler typ:P Hahha, nej riktigt så illa är det inte, men behöver få in ett bättre flyt och mjukare övergångar när jag växlar ner osv:) Lite mer träning alltså ;)
Nytt år, nytt hår;) Tyckte att det var kul med en större förändring och har velat testa rött länge:) Riktigt nöjd med resultatet!!!!:D

STÅ UPP FÖR ER SJÄLVA!

Det finns inget bättre än när man säger ifrån och vet att man har gett sig själv rättvisa!
Säger bara till alla nu:
Jag tänker inte vara snäll längre! Det räcker!
Jag kommer visa respekt till de som visar mig respekt, nothing less.
Har jag gett ett klart svar så fatta! Försök inte få mig att ändra tankar. Just don´t.
Tjejer och killar, alla!
Ta hand om er själva och de ni älskar, stå upp för era tankar och visioner och låt inte någon trycka ner er eller försöka få er att ändra er (om det inte är så att ni också tycker att det var en bättre idé eller att det är något helt galet;)).
Var rädda om er!

My new babies^^

Blev överlycklig när de här klackarna var på Nellys mellandagsrea!:D Hade ju lovat mig själv att jag skulle få köpa dem när de kom på rea^^ Nu är de mina och helt underbara!

Nelly

 
Festklänningar , Bandeau Waist Trim Dress , Elise Ryan - NELLY.COMFestskor , Kim , Nly Shoes - NELLY.COM
 
Festklänningar , Slash Neck Lace Dress , John Zack - NELLY.COMFestskor , Kirk , Timeless - NELLY.COM
 
Festklänningar , Embellished Twist Dress , Rare London - NELLY.COMFestskor , Mesmerize , Ida Sjöstedt For Nelly - NELLY.COM
3 snygga outfits! Alla delar är under 200 (utom de sista skorna, men hittade inga som passade till den klänningen:P)
Allt är på nelly.com ---> rea



RSS 2.0