Timotej-tårta:D

Hejsan!
Just nu sitter jag i skolan. Biologin blev iställd och många funderar på att skita i matten och plugga hemma istället.
Jag vet inte hur jag ska göra. Jag kommer nog prata med läraren och se om vi får åka hem istället för att bara sticka.

Förövrigt så serveras just nu Timotej-tårta i cafeterian. De gick ju direkt vidare till finalen i globen! Grattis! Hoppas att det går bra för Noll diciplin också. Då har ju Mop verkligen lyckats. Det vore ju lite häftigt att ha två band från min skolan i finalen i Globen. Eller ännu bättre: Något av dem får representera Sverige i Eurovision! Det vore väldigt stort!

Nu ska jag gå iväg och kolla om jag kan hitta några av mina kompisar...
Vi hörs! 

Liten söt vovve<3

Jag har hittat en ny jättesöt amigurumi! En liten  Charles King Cavalier Spaniel (tror att jag fick det rätt där nu...). Jag håller på och virkar en till min lillasyster som är lite krasslig just nu. Det bästa är att hon inte vet om det, hihi. Hoppas att hon gillar den överraskningen! Jag ska börja lägga upp lite länkar till olika bra amigurumi mönster, men det blir inte idag. Jag ska dessutom kolla om jag kan få översätta några mönster till svenska eftersom att många är på engelska. Fler bilder kommer i alla fall:

 En söt kanin som håller hårt i sin morot:D
 
Alla känner väl igen Boombomb från Super Mario
 
Söt flicka
 
Donkey Kong i amigurumi form
 
Ekollon med känslor:)
 
Hello Kitty i Ankdräkt och Kanindräkt

 Hon kommer även som sjöjungfru
 
Snacka om nyttig milkshake!
 
Lika nyttig varm choklad
 
En av mina favoriter: Min granne Totoro

 Är du Cupcake eller mus? hihi
 
Donuts
 
Vem gillar Pucca?:P
 
Jag minns den gamla goda tiden när man satt och kollade på Sailor Moon på morgonen<3

 Tingeling, lika fin som alltid
 
Nu blir jag sugen på cupcake!

Hoppas att alla fick lite inspiration där. Nu ska jag leta lite fler mönster ( jag vill ha SAILOR MOON!!!!)
Vi hörs!


Historia snart!

Nu ska det bli historia snart, men först så har vi en halvtimmas rast. C har åkt hem för att hon inte mådde bra.
Det kommer nog bli ganska lungt på historian idag för min grupp är färdig med vårt wikipedia-arbete. Det enda jag behöver göra är att  läsa lite och svara på några frågor till det.

Igår så gick jag till Slöjd Detaljer för att köpa garntill Toadette. Jag har inte någon bra färg till hennes svampar (huvud och "flätor") och till klänningen som har samma färg. Men det är väl klart att det inte fanns, eller jo det fanns ett garn som var helt perfekt MEN, jag hade inte råd med det... Blev lite sur över det men jag ska kolla i mammas garnförråd sen när jag kommer hem. 

  

Jag ska nog försöka göra mitt eget mönster till de här sötisarna:D Gillar verkligen Äppelasken!

Just nu sitter jag med A, J, E, F, W och Es bror (vet inte vad han heter)
Jaja, nu ska jag nog gå.
Bye bye!

Vad har horoskopet att erbjuda tro?

Jag läste nästa veckas horoskop i "Land" imorse. Det stod att nästa vecka kommer att bli en bra vecka och jag kommer att fira något men, jag vet inte varför jag firar det. Det ska bli spännande att få se vad det kan tänkas vara. Jag vet att horoskop inte riktigt kan vara pålitliga, men jag tycker att det kan vara kul att se hur mycket det egentligen går att säga om så många människor. Horoskop är ju anpassade så att det ska kunna stämma in på de flesta.
Sen om det står något bra så tror jag att det påverkar en också. Om man tror att något bra ska hända så blir man glad. Är man glad så blir saker och ting bättre.

Jag var nyss inne på "top streetwear" och kollade runt lite. Funderar på att köpa lite "Urban Classic" när jag lite mer pengar. Det är ju ganska snyggt och det väldigt gött att bara dra på sig ett par sweatpants när man kommer hem efter skolan och kanske (om man är lite kall och frusen) en go luvtröja till det. Jag gillar de gula och ljusgröna kläderna. Lite sommriga.
 
Ja, jag längtar ganska mycket efter sommaren nu. Vintern är lång i år... Personligen så tycker jag att snön skulle kunna få sakta, men säkert få dra sig undan och släppa fram lite knoppar i träden och en lite halvdaskig gräsmatta. Lite fågelkvitter och en härlig vår sol. Mmm, då kn man sitta vid husknuten och få lite sol på sitt bleka vinteransikte!

                                

Det gick bättre än jag trodde idag när vi skulle åka skridskor. Det måste jag nog allt börja göra mer! Bra motion och man blir ju mer stabil. Det behöver jag. Lite balans. Borde försöka simma lite mer också.
Vi ska göra det med skolan snart igen! Det är så himla kul att simma, men jg behöver nog få upp min kondition innan jag hoppar i plurret och låter Maggan dirigera. Jag kommer att sjunka som en sten efter tio minuter, haha.

Jag har bakat bullar i eftermiddag och de ska bli semlor! De blev nog lite stora men strunt samma ,en semla ska ju vara rejäl! Så att man kan tröttna på den och hålla sig undan från den i ett helt år.

                            

Nu får jag allt sätta mig och pyssla med de här gossingarna. Jag hinner nog bara göra Toadette tills syrran vill ha födelsedagspresenter... Fast hon blir nog nöjd i alla fall. Däremot så har jag inte rätt färger så jag kommer att få improvisera där. Jaja, det ska nog bli bra!

Vi får höras en annan dag! Hej då!

Ja eller kanske... eller?

Det finns en kille. Jag vet inte om han gillar mig eller om vi bara är kompisar. Jag vet inte om han stöter på mig eller om han bara vill vara kompis... How do you tell?!!
Den senaste veckan så har han börjat prata mer med mig. Vi har inte pratat jättemycket förut, men han har börjat umgås mer med  andra killar som jag umgås med (de är bara kompisar och jag vill inget annat heller). Ibland gör han roliga miner (på skoj) åt mig:) Han får mig att skratta helt enkelt. Han har jätterolig lite "fejk allvarlig" humor. Men frågan är...
...gillar han mig mer än som en vän?

Jaja, idg hade jag fysikprov som jag trodde skulle gå helt åt skogen men det kändes ganska bra sen när jag fick gå ut från klassrummet. När jag sen satt på bussen hem (jag går inte på gymnasiet i min hemstad eftersom att IB inte finns där) så ringer mamma efter halvavägen och undrar om jag har gått på bussen för hon skulle åka och hadla i min "skolstad". Haha, det kändes lite komiskt. Men hon hämtade mig på nästa busshållplats, och sen följde jag med tillbaka. Det är lite kul. Då får jag en chans att prata med mami. Jag har tre syskon och min systrer som är minst är väldigt gärna i rampljuset hela tiden.

Vad har jag mer på hjärtat tro?
jo jag hittade ett mönster till en liten, virkad kopp som man virkade en liten, brun "platta" till så det ser ut som en kopp med varm choklad. Hittade också mönster till ett sött litet monster och fina kinesiska flickor. Jag måste sätta igång och göra en Toadette till min lillsyster snart annars kommer den inte bli färdig till hennes födelsedag.

Snart är det Alla <3-dag!
På skolan sitter föreningen NTV (Nu Trivs Vi) och säljer rosor som kommer delas ut nästa vecka. Spännande att se om man får någon (kanske från Killen:)). Men det finns en kille som jag absolut inte vill ha ifrån. Han är lite störande, jag har känt honom i fler år, och han har växt till sig lite men vi kommer aldrig bli mer än vänner.

Nu ska jag kolla in på facebook lite och se om någon trevlig person är inloggad och om jag kan komma in på farmville. Det funkade inte förut när jag skulle gå in.
See Ya!




RSS 2.0