Minivacation

Nu sitter jag här i soffan igen:-) Trött, men nöjd med dagen^^ Pyramiden är ombyggd och klar, måste ge mig själv lite kred för det blev riktigt bra faktiskt;-)
Imorgon och på torsdag är jag ledig, Ska bli rätt skönt att få sovmorgon! Jag börjar ju ändå inte jobbet förrens 9 annars, men behöver ju gå upp vid 7- halv8 iaf... Ja det är tidigt för mig!:-) 
Jaja, vi får se vad dessa lediga dagar ska få bjuda på, har inget planerat:-) Det är så skönt att ha ett tomt schema ibland.
Nej, jag ska nog lämna surfplattan ifred nu så den får ladda ordentligt:-)
Nattis på er allihop^^
Hihi, måste testa det här nån gång:!-D

The "what if"-trap

Ibland stör jag mig på hur många gånger jag kan tänka över något. Hur många "what if" jag kan komma på och vända och vrida på. Det finns ju alltid en annan sida. Om jag inte hade gjort det här, om jag gjort så här istället...
Lovade mig själv när jag pratade med min älskade (Sara;-)) förut att jag ska bara göra utan att tänka för mycket. Jag ger mig själv 2 val och det som verkar bäst på första intrycket det kör jag på, sen får vi se vad som händer!

För att alltid påminna mig om mig själv<3

Kokar ris

Halloj:-)
Hemma efter en dag på jobbet, vi har äntligen räknat färdigt! Nu ska bara Martina peta in allt i datan, så jag jobbar mest för att underlätta för henne så hon inte behöver bli avbruten när kunder vill ha hjälp och vi får leveranser och så:-) Jag ska städa lite på lagret och så också, det har blivit ganska rörigt nu när vi har sprungit runt och räknat överallt och letat efter saker som fattats. Ska bygga om pyramiden vi har också:-) Ska försöka göra den lite större och se till att det går att ställa saker runt om! Martina ville ha ett reabord också, så jag har skissat lite på några nya pyramider så får vi se vilken Martina tycker blir bäst:-D 
På söndag blir det partylite möte hos min ledare:-) Ska bli kul att träffa fler konsulter och få ideer och en mysig stund med andra som gillar partylite^^ 
Nej nu måste jag sätta mig med min lilla uppsats till naturkunskapen:-P Ja... mindre kul, men hoppas att jag kan göra ett bra jobb:-)

The weekend

Ja, nu är det i skrivande stund måndag igen... snart dags att gå till jobbet och räkna igen:-) ska sova lite först bara, men ville kika in på bloggen snabbt och berätta lite om min helg.
Vaknade upp på lördagen med en känsla som om jag ägde världen! Men sen allt eftersom att dagen gick så gick allt snett. Sura och otrevliga kunder, det var många som inte kunde komma på min visning och så... Men min Sara kom ju iaf:-) minns inte hur många timmar vi satt och pratade! hihi, som vanligt om allt möjligt och allt blev genast mycket bättre:-) Idag var en vän här på eftermiddagen, mycket mysigt^^
Nej, hög tid att sova! 
Närhet är bästa känslan:-)

Handboll

Hello:) Vaknade sent idag.. eller ja, var ju uppe och smsade lite vid 8 men sen sov jag länge:D 
Lillsyrran skulle spela match idag så jag följde med Mami och Papi för att kolla. Först spelade de mot sina egna (HKL har två lag i hennes ålder) sen skulle de spela mot Brätte. Det gick ju bratills de sista minuterna när en tjej i brätte fick en arm i magen av en i HKL (vet inte om det var medvetet eller omedvetet, ingen såg), så en förälder i brätte börjar gapa på domaren från läktaren och domaren säger att förälderna ska antingen vara tyst eller gå därifrån, men föräldern fortsätter gapa! Hela matchen avbryts, vilket resulterar i att brätte vann (för de ledde matchen) men det blir ett himla liv! Föräldern fortsätter gapa på domaren (som är 17) som blir så arg och upprörd att hon börjar gråta och alla är sura på brätteföräldern för hon förstörde hela matchen! Sjukt hur vuxna människor kan bete sig ibland! Att man är yngre eller tillochmed barn försvarar inte, men vuxna borde ju veta bäst, eller??? Jaja, hoppas att barnet inte blir mobbad av lagkompisarna eller så för att hon har en korkad förälder:P
Imorn blir det jobb:) Ska räkna, räkna, räkna... Jepp, you guessed it. Inventering. Jag slipper ju rätta till det som är fel i lagret iaf när det ska in rätt i datorn:P (Lider med dig Martina)
Skulle vilja ha någon att mysa med nu, här!
 

I´ll be home for Christmas

 
Festklänningar , Dreamy Exclusive Dress , Nelly Trend - NELLY.COMFestskor , Kirk , Timeless - NELLY.COM
Festklänningar , Dreamy Exclusive Dress , Nelly Trend - NELLY.COMFestskor , Kirk , Timeless - NELLY.COM
Festklänningar , Dreamy Exclusive Dress , Nelly Trend - NELLY.COM One of the shoes above

Nelly cravings

Haha, som vanligt har jag ramlat in på nelly... ganska frivilligt ;) Kikade runt på rean idag och hittade faktiskt inte så mycket grejer som jag brukar:P Men det här är vad jag hittade:
 
Accessoarer övrigt , Adriana Leather Belt , Nelly Accessories - NELLY.COM
Ett riktigt snyggt bälte:D 89.-
 
Festklänningar , Leopard Bandeau Dress , Club L - NELLY.COM
Leopardmönster + nude= Really classy;)
Skulle verkligen vilja ha den här klänningen! 90.-
 
Väskor , Marcie Clutch , Nelly Accessories - NELLY.COM
Riktigt cool clutch:D Skulle matcha mina Cit-klackar riktigt nice;) 69.-
 
Makeup , Nelly 40 Pastel Palette , Nelly Beauty - NELLY.COM'
Riktigt kul eyeshadowpalette:D Massa fina klara färger:) 90.-
 
Allt det här går alltså på 338.- 
Tycker inte att det är några pengar, det är ganska mycket grejer:D

Bangarang

Idag har jag mått ganska bra faktiskt :) Bara haft ont i halsen:P Tänkte ta en ibumetin innan jag går och lägger mig så att jag inte vaknar av feber inatt igen... Inte kul:( Men om *peppar peppar* jag fortsätter må bättre som jag gjort från igår till idag så är jag nog fräsch till fredag:) Martina har löst det så att jag inte behöver jobba på lördag, jag ska jobba fredag och lär nog vara ganska trött när det är hela dagen... Ganska otroligt hur mycket energi det går när man har varit sjuk även på en förkylning! Fy, minns när jag hade körtelfeber.... KUNDE INTE ÄTA JU!!! Fick inte i mig en ordentlig portion mat förrens 1-11/2 månad efter! Jag som älskar mat:D Jaja, kan ju äta ordentligt nu igen:D
Idag har jag nästan bara lyssnat på detta: 
So that´s the wrap for today! God night everyone;)

Ingen sömn

Inatt vaknade halv 4 inatt, troligtvis av feber:P Sen kunde jag såklart inte somna förrens 6- halv7 typ... Jag är trött. 
Hoppas att jag kan jobba på fredag och lördag bara, annars får Martina en riktigt tråkig helg... 
nepp, ska jag sätta mig i soffan och inte göra någonting, bara se på tv och så:) Försöka se till att bli frisk:)
Myskissen inatt^^

pucko...

Rubriken syftar på mig själv... Som jag skrev igår så är jag dunderförkyld! Men när jag fått i mig frukost så kände jag mig bättre, så jag körde på dagen som vanligt! Jepp, det fick jag ju sota för... Somnade som en stock vid halv 23-23 nånting :P Och har vaknat fram och tillbaka hela natten och drömt konstiga drömmar och det känns att jag har feber :) Hoppas bara att jag är frisk igen till fredag! Har ju jobbet och så är det crazy friday (som visserligen går att skippa, men jobbet behöver mig på fredag!). 
Jaja, det är väl bäst att jag försöker vila nu:) Tänkte gå in på swefilmer och se om jag hittar något, eller kanske mysoju:D Minns inte när jag kollade på något asiatiskt sist! Kanske ska kolla om Boys over Flowers... igen;)
Behövde något att skratta åt:D Hoppas fler får ett gott skratt till den här söta bilden^^

Dunderförkyld...

Ja, idag ville jag helst inte vakna... Har ont i huvudet, ont i halsen, ont i kroppen, bomtät i näsan och känner mig allmänt down. Pallar inget liksom:P Ska slänga i mig en ibumetin och en strepsils jordgubb^^ Hoppas att jag känner mig lite bättre snart:) Ska försöka få i mig mina mackor och koppen med te som jag gjorde ist för att dricka något kallt (frös som en liten blå förut>.<) och hoppas att jag får lite energi av det:)

Full moon party!

Idag har det varit plugget, lunch med mitt <3 och sen jobb på eftermiddagen:D En riktigt bra dag måste jag säga:) Ingen stress nånstans även om det kanske verkar som att jag har haft mycket:P Imorgon har vi smådjurs dag (Smygreklam;)) så vi hoppas på mycket folk:D Har hållit på och prismärkt alla hundtäcken som vi har halvapriset på imorn:) 
Men först har vi ju en kväll att fördriva! Därför kommer Ida hit vid 9 sen kör vi all in på full moon party ikväll:D Lär bli grymt med folk och det skulle finnas massa roliga grejer där:) Bland annat neonfärg;) Hehehe Det kommer bli kul:D Ska nog komma en del folk jag inte träffat på länge också så det ska bli roligt:)
Jaja, lägger upp en bild på instagram/facebook sen på kvällens smink+outfit:) Kör nog platta skor ikväll... tror att det blir snyggast till:)
Vad gör alla andra för sköj ikväll???

Top 10 Shoe Crushes

 
Vardagsskor , Pamela , Nelly Shoes - NELLY.COM
Önskar att de här fanns i min skogarderob typ... igår!
 
Festskor , Charm Pump , Nelly Shoes - NELLY.COM
Önskar att de här finns i min skogarderob imorn! För jag skulle verkligen kill it med dessa imorn;)
 
Festskor , Shelley , Nelly Shoes - NELLY.COM
Söta^^
 
Festskor , Merle , Nelly Shoes - NELLY.COM
Helt otroligt vackra!
 
Festskor , Cit , Nelly Shoes - NELLY.COM
Ja, jag har dem i rosa so what? I´m blue dabadeedabadai!!!
 
Festskor , Kirk , Timeless - NELLY.COM
Tidlösa!:D
 
Festskor , Inna , Sugarfree Shoes - NELLY.COM
Coola! Sitter nog på ganska skönt också;)
 
Festskor , Scarlett , Nelly Shoes - NELLY.COM
Helt galet snygga och ändå så sofistikerade:)
 
Festskor , Malou , Mi Lajki - NELLY.COM
Supercoola! Finns med rosa ist för grönt också:)
 
Festskor , Partyy-R , Steve Madden - NELLY.COM
Last but not least expensive... Men det är ju Steve Madden så.... OCH DET ÄR GLITTER PÅ KLACKEN!:D
 
That´s me about shoes:)

Märkt för livet och ny karriär

Wow, det var mycket som hände igår!
Har ju pratat länge om att jag vill tatuera mig och igår var dagen D:) Lite nervös innan (glömde bl.a mobilen hemma haha), men det gick bra:) Många jag pratat med innan har sagt att det inte gör så ont osv och när jag kom dit sa hon att jag skulle förbereda mig på att det gör ganska ont! Så jag tänkte, "jaja jag får ta det, det blir ju något fint sen:)". Sen var det faktiskt inte så farligt:) Ganska obehagligt bara när hon var över revbenen, det vibrerade ju i dem:( Men nu i efterhand så var det värt varje minut^^ Supernöjd med tatueringen och om jag kommer på något mer (som blir väl genomtänkt och övervägt) så låter jag gärna bläcket fläcka ner min hud ytterligare;)
Sen på kvällen hade mami och jag ljusparty också:) Superkul! Vi hade lyckats få ihop ganska mycket folk:) Tillslut belv det också då bestämt att jag ska testa att var konslut för PartyLite som företaget heter:) Jag åker alltså runt till folk och har visningar och säljer PartyLites produkter:) Behöver boka några visningar snart bara och visnigarna ska vara under oktober/november:) Hoppas att jag hittar intressenter på detta! 
Vill någon har mer information om Partylite så är det bara att kontakta mig (här på bloggen, på facebook eller mobilen:) ) så berättar jag gärna mer! Har några kataloger hemma så ni kan få kolla över lite vad vi har för produkter:)
Nu är det dags att hoppa upp på cykeln och trampa in till stan för att ha lektion:) Jösses! Det var längesen:P Har varit så mycket nu så jag har bara hunnit plugga lite om kvällarna... Jaja det är en jättebra bok vi har så jag klarar mig nog ändå;)
Här är den:) Så nöjd^^ Den ser lite sned ut, men det är för att den var lite svullen när vi tog kortet, det var precis när den var färdig:D

Naturkunskap

Idag blir det mest plugg:) Har inte varit i skolan på en vecka nu:P Har nog missat mycket! Tänkte kolla med någon på kursen och jag kunde få kopiera dens anteckningar:) Få lite hum om vad som diskuterats:) Men tror att jag klarar mig bra med boken! Var 2 poäng ifrån VG på provet sist och jag vet med mig att jag kunde pluggat mer! Dessutom pluggade jag mest på det som jag inte hade varit med på och fångat det riktigt bra:D
Fick hem mina nya hörlurar som jag fick med en kort prenumeration på Vecko Revyn:D Supersnygga mintgröna^^ Slänger upp en bild på instagram/facebook sen för er som följer mig där:) 
Längtar efter att få gå på spa! Skulle vilja åka nånstans och sova 2 nätter så att man får en heldag där man bara kan koppla av! Sen hinner man ju en del då man kommer dit också:) Och kanske dagen man åker hem, beror ju på när man måste checka ut och så:P Men en massage skulle inte sitta helt fel;) Är ganska stel i ryggen känner jag:P
Jaja, får väl sätta mig med plugget nu^^
Jag och en person till på någon av dessa platser... eller varför inte ensam? Låta alla tankar fara fritt eller inte tänka alls:) Bara vara... bara insupa atmosfären... bara leva



RSS 2.0