Dag 3

Den tredje dagen handlar om mina föräldrar.

Min mamma har varit hemmafru sen hon fick min lillebror 1996 ungefär tror jag... Min pappa var lantbrukare och odlade potatis. Vi har bott på gården där han är uppvuxen hela livet.De träffades för ungefär 23 år sedan och har hållit ihop sedan dess:) Nu läser min mami till sjuksköterska och papi har lagt lantbruket på hylln och är grävmaskinist istället. Han har haft det jobbet lite parallelt med lantbruket innan han lade ner det. Han lade ner det när han blev sjuk i delaterad kardiomyopati. En hjärtsjukdom. Nu så är han fullt frisk även om han kommer att behöva äta vissa mediciner i resten av sitt liv. Men vad gör väl det så länge han mår bra?



Dag 2

Tänkte slänga in en ny "dag":P Haha:)

Dag 2 - Min första kärlek:love:

Min första kärlek vet jag egentligen inte om det var kärlek... Men vi var "ihop" sådär lite gulligt som man är på låg-och mellanstadiet. 3 år fram och tillbaka:P Hahaha, han var en jättefin kille. Jag har inte kontakt med honom längre men vi går på samma skola och så.

Jag vet inte riktigt om jag har varit "kär" på riktigt.... Hur definerar man kär? Hur vet man att det är på "rätt sätt"?
Visst vet jag hur det känns att bli nobbad men, har jag verkligen varit kär då och inte bara "trott" jag har varit kär då även fast jag bara tyckt att den personen är "sååå himla söööt" eller "göööör snyyygg"?

Hur tusan ska man kunna veta de???:P

Dag 1:)

Hahaha, oki. Skulle ju börja med den här utmaningen för ganska längesen, men jag är ganska dålig på att hålla saker och rutiner:P  Men inläggen kommer väl lite då och då istället. Hoppas att ni vill läsa ändå:)

Dag 1 - Presentera dig själv

Jag heter alltså Rebecca, jag är 17 (18 i april). Jag bor på landet typ med 1 bror, 1 syster och Mami och Papi:) Jag har 1 älder bror också som har flyttat hemifrån.
Vi har 1 hund och 1 katt som heter Hektor och Findus. Jag har ett litet "eget hus" på vår gård. Inte mycket för världen men jag är lycklig i det. Bättre än eget rum ju! Jag bor där med katten.
Jag går 2:a året på Ib-programmet. International Baccalaureate är en engelsk linje och jag läser 3 ämnen som jag väljer själv inom vissa gränser + ToK. Jag måste också skriva en uppsats (Extended Essay) och så måste jag göra CAS (Creativity, Activity, Service).
JAg har naturligt blont hår och blå ögon (fast jag ÄLSKAR bruna ögon!!!!!!), jag är typ 174 cm lång. Har fått ganska många drag från min Papi.
Så mycket mer finns det inte att säga om mig:)




RSS 2.0