In the IB-room

Hello!
Just nu sitter jag i IB-room. Har egentligen gympa men nacken smärtar och därför fick jag gå en promenad istället. Sen gick jag för att lämna in min historia uppsats men läraren gick förstås inte att hitta:(
Men, men jag för gå och kolla efter henne senare. Nu måste jag gå ner och låtsas att jag har varit ute och gått hela tiden:P

Lite småhuvudvärk:(

Ja, lite ont i huvudet har jag... vet inte riktigt varför men hoppas att det hjälper att gå och lägga sig tidigt. Först ska jag tvinga mig själv att läsa igenom samhällssidorna till morgondagens prov. Hoppas att det mest sitter från grundskolan. Vi ska nämligen ha prov på politik och sånt. Jag måste bli bättre på att plugga:P
Någon som har något bra pluggtips?

Min tankar ligger och vilar på andra saker också. Typiska tonårssaker ni vet. Gillar han mig eller inte?
Hmm... tyvärr finns det ju inte så mycket att göra åt saken:( (även om man gärna skulle vilja vara allsmäktig vid ett sånt här tillfälle!)
Jag googlade (på skoj;)) på "how to get a boyfriend". Jag hittade en sida skriven av en man(!). Han är en relationspsykolog (eller nåt) och han hade skrivit en bok om hur man som kvinna skulle kunna få fram den "inbyggda" knepet att bli kvinnan som alla män avgudar och aldrig vill lämna. Ja, det var så boken hette. "The women men adore... and never want to leave". Låter bra va?:)
Synd bara att hela den här artiklen (som faktiskt var väldigt lång) var ett knep för att få kvinnor att köpa den där dumma boken. Han avslöjade inga knep i artikeln utan skrev bara en massa om vad man fick lära sig i boken. Sen trycker hantill några känsliga punkter också. T.ex. ställer han en retorisk fråga om man har frågat sina vänner om råd när det gäller killar (KILLEN!) och fortsätter med att de förstås är lika oerfarna som man själv och även om de har ett förhållande själva så gäller kanske inte de knepen som de använde sig av för en själv. Visst, visst, han har jätterätt! Det är ju det som rör till det för en. Tänk efter... brukar du sitta och prata om killar med din kompis? Brukar du få tips och råd från henne(eller honom för den delen ocks;)) och ge henne(/honom) tis tillbaka?
Det är väl klart! Det är ju så det ska va. Hur skulle de gå om alla läste den här boken och blev oemotståndeliga? Då är vi tillbaka på ruta ett igen.
Vad tycker ni att man ska göra om man gillar en kille? Gå och prata med honom? Stå på lite avsånd och vila ögonen på sötnosen? Hihi, visst är det härligt att han nån att vila ögonen på:)
Smycket som Gu Jun Pyo ger till Geum Jan Di i "Boys before flowers"<3
Smacka om vacker kärlek!
Eller vaför inte ta upp den underbara omöjliga kärleken som spirar bland vampyrer, människor och varulvar i "Twiligt-sagan"

Ja ni, kärlek är ett HETT ämne och man kan nog diskutera det i oändlighet. Synd att man inte kan styra över det:(


Jag och vovven är ute i det fina vädret:)

foto0113 (MMS)

Jag och vovven är ute i det fina vädret:)


Mitt nattduksbord just nu. Mami köpte en n...

foto0107 (MMS)

Mitt nattduksbord just nu. Mami köpte en ny vacker lykta/ljusstake till mig igår:)




RSS 2.0