Vote for shoes!!!!!!!!!<3

Hej!
Jag är med i en tävling på nelly.com där man kan styla sina drömskor!:love:
Jag gillar enkla skor med kilklack:) En snygg kedja (tycker jag att det ser ut som i alla fall;)) fick också pryda mina skor. Hopas ni gillar dem och röstar!:D

Tiiidigt!

Hahaha, jag har nog inte varit vaken såhär tidigt sen skolan slutade:)
Var inne på msn jääääättelänge igår. Men det var bra:) För efter det så kunde jag för en gångs skull sova med en gång. Jag vet, jag vänder på dygnet:P Mami ville att jag skulle gå upp idag.
Lite hungrig är jag allt så jag ska snart gå ner och äta frukost.

Hur många av er läsare har kommit närmare en person via facebook, bilddagboken eller vad ni nu använder er av?
Hihi, jag är bara lite nyfiken av mig;)

Cykel är en lantbos bästa vän^^

Hihi:) Jag cyklade in till stan idag och gick omkring där ett par timmar med H. På grund av en bristande tillgång på pengar så blev det bara en mjukglass idag.
Vi gick in på H&M och valde ut en massa fina klänningar. Varsinn likadan och sedan gick vi och provade ch kollade hur de var och vem som passade bäst i vilken;) Jag har hittat en klänning som jag är helt kär i även om den faktiskt var lite störande med knäppningen i halsen. Det är en låång turkos klänning som sitter ganska tajt i halsen som ett halsband. Det är väldigt snyggt broderat med pärlor i halsen:love:

Imorgon ska vi fixa pass och kanske bada:thumbup: En annan har ju en London resa framförsig:cool:hehe
Men jag längtar mest efter badet imorgon ändå:)
Det är ju så varmt så ett bad är VÄLBEHÖVLIGT:rolleyes:

Alltså killar är minsann ett ständigt återkommande här i bloggen:blush:
Men visst är det något som alla tänker på! Eller ja, kanske inte alla... Finns ju de (både killar och tjejer) som tänker på tjejer:) Men för att förtydliga vad de var jag menade så menar jag ju förstås KÄRLEK:love:
Underbart och fruktansvärt, svart och vitt, blått och rött, hund och katt, ut och inne, uppe och nere jag det är ju allt! Alla motsatser och allt där emellan.
Alla dessa frågor som går runt i huvudet. Gillar han/hon mig? Var det en flirt? Varför pratar han/hon med henne/honom?:(
Haha, det är ju inte bara ungdomar och galna tonåringar som har dessa frågor. Eller hur, vuxna också. Även om de är gifta eller skilda eller ogifta eller whatever:rolleyes:
Kärleken för mig har faktiskt varit ganska kass:thumbdown:
Men jag funderar på om det inte börjar vända:thumbup:
Men den här gången ska jg sköta det på egen hand. Inte ta några tips från någon annan, inte diskutera det med Mami eller kompisar. Helt solo:cool:
Vi får se hur det går:) Som H säger:går det så var det menat och går det inte så var det inte menat....
Någon annan som har kärleksproblem?
Kärlek är nog det enda som verkligen kan få hjärtat att göra ont;(
Visste ni att när man får en hjärtattack så känner man inte det i hjärtat utan känn efter i höger arm. eller så känns det som en förjävlig halsbränna. Visste ni också att män och kvinnor faktiskt inte reagerar och känner likadant. Därför dör fler kvinnor i hjärtsjukdomar. Man forskar inte lika mycket på kvinnor.
Ganska tasktig mot oss eller vd tycke ni tjejor?:question:

Jaja, nu ska jag sova! God Natt:)

Slusscafé

Hello!:)
Idag var Mami, lillebror och lillasyster i Trollhättan på en liten utflykt. Bland annat så var vi och fikade på Slusscaféet. Mycket goda räkmackor de där;) Sen gick vi lite dä och gick in på Kanal muséet. Trevligt. Helt oki. Jag är inte den som är helt upp över öronen förälskad i muséer (lite berodende på typ) men det var oki.:)
Vi fick de slussarna slussa (:P) två gånger. Haha, de som åkte förbi vinkade som om de vore Kungaparet eller nåt. XD Lite fånigt... Speciellt en man som stod på fördäck och vinkade medans hans familj satt lite utspridda på resten av båten och mer eller mindre tyckte att han var pinsam! (jag lider med dem)
Sen åkte vi runt lite i Trollhättan och kikade vid fallen (tips: Fallens Dagar runt den 23 juli då de öppnar slussarna).
Vi gick lite på stan och köpte med oss gott fika hem från Thebrödsbageriet. (Mitt favorit fik i Trollhättan:thumbup: )

Nu ska jag nog gå och sätta mig och kola lite om jag kan få in lite spanska i huvudet. Jag gick en kvällskurs i nybörjarspanska förra året och boken som vi använde fick vi ju köpa själva. Därför pysslar jag lite med den själv nu. Jag gillar språk och det är ju väldigt bra att kunna i dagens samhälle!

Vad ska ni andra göra idag?:)

Rea på gina igår. Köpte den här söta klänn...

foto0166 (MMS)

Rea på gina igår. Köpte den här söta klänningen<3


Sitter i solen och äter en söt och god jor...

foto0165 (MMS)

Sitter i solen och äter en söt och god jordgubbe:)




RSS 2.0