Inte färdig....

Sitter i skolan nu, börjar om typ 10 minuter eller något.
Behöver prata med min psykologi lärare för min IA är fortfarande inte färdig... Hoppas att jag kan få till imorn på mig! Imorgon har jag min individual oral också... Suck! Men efter imorn borde det bara vara cas-report och tok-essay kvar.
Kommer vara enlycklig tjej när jag kommer hem idag:D Ska in till stan oh köpa inte en, men två grejer;) Hihi, ni får se när jag kommer hem och kommer ihåg att lägga upp en bild^^

Vill fixa mina naglar!

Bara att göra de!

Nu ska jag sätta mig och fixa färdigt min IA i psykologi... Trökigt, men ju fortare den är färdig, desto fortare blir jag ju av med den:) Dessutom så får jag något bra imorn;) Ni får se då:D Längtar^^
Min plugglåt nu blir den här:

Så vacker låt:)

En klänning av ett gammalt trasigt lakan:)...

foto0557 (MMS)

En klänning av ett gammalt trasigt lakan:) men jag ska göra en till utav siden sjalar, det här är bara en prototyp;)


Pluggahelg var det ja...

Det här med att plugga har egentligen aldrig varit min grej:P Hade det relativt lätt för mig (och har fortfarande) med språken. Matte har väl funkat när jag var liten, men det vi har nu tar kol på mig...
Skoltrött har fått en ny innebörd.
Men, det är ju bara 4 månader kvar tills jag inte behöver plugga mer (tills högskolan kommer gåendes runt hörnet vill säga) och bara 5 månader kvar tills jag tar studenten! F*N VA GÖTT DET SKA BLI!
Nu i helgen blir det psychologi, biologi och tok. Vet inte riktigt vilken som är mest viktig. Psychologin ska in på tisdag och de andra på måndag. Har jobbat en del med psychologin idag så det blir till att göra den så gott om färdig imorn och sen får jag kötta biologi och tok. Wierd, varför har jag plötsligt börjat använda "kötta"? Jaja, strunt samma:P
Skulle vilja köpa 2 silkessjalar (såna där 4-kantiga, ni vet;)) och sy en klänning av dem^^
Har hittat 2 möjliga;) Vilka tycker ni?
Den här gröna från H&M eller den här blåa från lindex?
Snälla ge mig lite kommentarer nu!:D
Nattis på er allihop!

Remember that summer
That summer when you carried me along the beach
That summer when we were free
Free to fly, free to run, free to do whatever that came in reach
I remember
You chasing me in the sand
You tripping over my heel
Me holding your hat, laughing, happy
You wanted me to pity you for the pain in your leg
We wrestled in the sand
Though, we didn´t kiss
Not then

Nytt från H&M:D

Fick hem ett paket fråm H&M idag äntligen!
Tycker att det tog så lång tid! Beställde förra måndagen och kunde hämta ut de idag.... Jaja, strunt samma, nu har jag mina grejer iaf:D
Köpte ett svart och ett ljusorange stickat linne:D De kostade bara 99:- så jag kunde inte låta bli att köpa 2^^
Köpte även ett ---- och ett paket med ---- (hihih, vet inte hur mycket min lillasyster läser min blogg så jag kan inte skriva de där sista sakerna:P).
Lovar att skicka in en mobilbild på det oranga linnet liiite senare. Blev så nöjd med dem, precis som jag ville ha dem! Tunna, lagom glesstickat ganska tungt material:D NÖJD TJEJ:D (bara ifall någon skulle ha missat)
Längtar tills imorgon!:D Mangos och 150 dagars blir superbra början på en plugga helg, håller ni inte med?;)

Det här är jag när jag festar:D The party is my head and no one can stop me!

Lite duktig flicka ;)

Har suttit framför datan i typ 1 och en halv timma nu och har varit ganska duktig om jag får säga det själv:D
Har läst igenom psykologi-pptn vi har jobbat med (vi kör vidare med en ny ppt imorn skulle jag tro:P) och har highlightat (älska svengelska<3) allt viktigt i olika ljusa fina färger^^
Tror att jag fortsätter en liten stund till och går igenom studisarna (mer svenelska^^) vi har till nästa vecka också och gör dem lika färgglada och fina som ppt:erna:D
Har sov morgon imorn igen:D Härlig vecka det här:) Böjar inte förrens 12.05 eller nått:D Men kommer in en stund tidigare för att äta och plugga med Halat och Luwam:)
Hoppas att ni gillade Halats gästinlägg förut btw;)

Åhh, vad jag är sugen på en tatto:) Låter er andra inspireras av dessa vackra fåglar/fjädrar

HalatLuwam

<3 in my heart!

Dynamit Rebecca !!!

hahaahahahaahahhahahahaaaa!


Te och lussebullar:)

Nu ska jag (som titeln antyder;)) dricka te (Dilmahs morracan mint) och mamis nybakade lussebullar:D

Mmmmm dusch.....:D

Har fixat undan lite skolarbete (bara en droppe i havet men,men) och sen har jag tagit en lång, härlig dusch:)
Nu ska jag översätta en bit i tyska-boken vi läser. Lite tråkigt, men lika bra att göra det nu så är det gjort till tisdag:)
Ska läsa i Kallocain sen innan jag går och lägger mig också:)
Imorgon blir det till att jobba helhjärtat med min TOK-essay... Har ju ingen biologi imorn heller så det blir antingen till att jobba med tok under den iden också (har tok precis före de) eller så jobbar jag med biologi då. Behöver ju jobba med matten också och vi har ju matte för alla imorn, men känner att tok och biologi är viktigare just nu.
Det löser sig:)

150-dagars på fredag och det är maskerad (som i "ha-en-mask-och-snygga-kläder-inte-klä-ut-dig-maskerad) och jag har den här masken... men är inte nöjd.... jag vill ha något svart, lite fjädrar, silverglitter och kedjor.... eller så målar jag på en mask.

Like so:D (ser lite snett ut på bilden...)
Vad tror ni? Vilket är bäst????

Texas peacan

Sitter i köket med Mami och Papi och äter texas peacan glass:)
Nu ska vi spela kort. Sen blire till att sova igen och ha mer sovmorgon^^
Hade sovmorgon idag och fick sova till underbara kl 9!!!
JA! 9 är grym sovmorgon för en som går upp kl 6 VARJE morgon!!!
Imorgon sträcker sig till 7-halv 8. Upp, tvätta håret och äta frukost, skola och seeen..... WEEKEND!!!:D Woop woop! Myskväll med tjejerna är lite sådär halvplanerat^^ ((Vårt problem är att vi inte vet vart vi ska va:P Ska kolla om det skulle funka här, men jag har det så litet i mitt hus och inne vill nog mami ha sin fredags kväll)
Jaja, det löser sig:)
Nattis^^

You shouldn´t hide behind make up, but everyone plays with toys ;)

Time to....

Sleep! Är inte suuuupertrött, men det löser vi. Jag läser mig trött! Har 3-4 böcker att läsa i skolan (i 3 olika ämnen:P) och jag tror nog at jag satsar på antingen "Neger, neger, schornsteinfeger" som vi läser i tyskan. En självbiografi av Hans J. Massaquoi om hur det var att växa upp som mulatt i nazityskland (helvete vilka svin vissa lärare och andra var!). Eller så läser jag vidare i Kallocain av Karin Boye. I engelskan ska jag precis börja läsa "The boy in the striped pajamas", som ocksså handlar om andra världskriget (är min lärare väldigt förtjusta i det temat eller???). Alla är bra böcker som jag rekomenderar (the boy in the striped pajamas finns också som film).
Nu får jag allt stäna av datan och gå på sovet ^^
Nattis allihop:)

Tänk att få den buketten<3

Love ain´t got no color


Hemmadag:P

Vaknade med en huvudvärk som inte är att leka med:P Sucks to be me-.-
Så idag får jag bli hemma. Önskar att jag hade haft biologiboken hemma (ska kolla en gång till så att den faktiskt inte är här). Det får bli till att läsa i svenska och tyska böckerna och jobba vidare på min ToK-uppsats.
Ska ta lite roliga pauser också och sy på en väska. Fick en bok precis innan jul av Mami som innehöll en massa Cath Kidston mönster och material till en av hennes väskor:) Glad tjej^^
Har stoppat i mig en panodil (eller om det var en ibumetin... vet inte Mami gav de till mig så hon vet:)) så jag hopas att huvudvärken släpper snart :)
Alla andra får ha en bra dag:D


Beslutsångest!

De här skorna är ju bara killers!!! Så SNYGGA!!!
MEN! Vilka ska jag ha? Funderar på att beställa ett par. Vilka?
Festskor , Forget Your Boyfriend , Nelly Trend - NELLY.COMFestskor , Forget Your Boyfriend , Nelly Trend - NELLY.COM
Armégrön eller Röd? Taupe är rätt snygga också ,emn vill ha något som sticker ut liiite till;)

Igår, idag, imorgon

Sitter i köket och fryser lite grann.
Det snöar ute och skulle gissa på att det ligger ungefär 5-10 cm!!! Jag är lite (MYCKET) exalterad över att det snöar faktiskt, men det är synd att det här inte var kvällen före julafton!
Känns lite konstigt att titta ut och se det snöa när jag samtidigt vet att vi börjar skolan imorn...
Jaja, har pluggat riktigt duktigt nu ikväll faktiskt! Känner mig nöjd^^
Imorgon vill jag nog faktiskt till skolan tidigt och sätta mig för mig själv och plugga lika bra:) Och kolla upp hur det ligger till med alla studie guides.
Har kikat på högskole- och universitetsutbildningar idag också:) Just nu lutar det åt Borås (eventuellt göteborg). Kollar på både mellanstadielärare i syslöjd och flera designutbildningar.
Suck.... blir bara så fruktansvärt trött på vissa personer och deras --- åsikter.
Nej, det är dags att sova nu. Känner at jag behöver smörja in mina händer, de börjar bli lite frasiga:P När jag var liten brukade jag ha sån eksem om vintrarna att det såg ut som om jag hade handskar på mig och det sved jättemycket när jag smorde in händerna:(

Bara för mig:)

Följde med Mami och lillsyrran till stan för att göra mig av med mitt presentkort på the Body Shop:) Och det gick ju snabbt och lätt:) Har fallit totalt för en av säsongs dofterna, Spicy Vanilla, så jag köpte en faska med shower gel i nämnda doft:D Sen har jag kikat på deras carbon eye definers ganska länge och gick därför hem med en i blå (har aldrig testat blå eye liner, men blått sägs ju framhäva blå ögon så jag tänkte testa:) Det skadar ju ingen) och när jag kom till kassan kunde man köpa shoppingkassar för bara 35 spänn som är gjorda i indien till förmån för skolbarn där:) Än en gång tänkte jag: Varför inte?:)

Det här är Starsie och mr.Stripe Hihi^^

foto0545 (MMS)

Det här är Starsie och mr.Stripe Hihi^^


2012!

Tjaba tjena;)
Första inlägget för i år:)
Sitter på soffan i köket och äter smörgåstårta som Mami gjorde igår:)
Idag har jag pysslat med mina nya kompisar (inte mänskliga sådana), och ni kommer få bilder i eftermiddag eller imorgon :)
Tänkte att jag kunde skicka de från mobilen när jag är färdig^^ Enklast så:D
Mer idag ska jag eventuellt in till stan och så ska jag plugga... Matte blir det nog:P Försökte hitta revision guides och ringde till stadsbiblioteket där jag fick prata med en tant som var hur snorkig som helst! *mummel mummel* gillar inte när folk är direkt otrevliga!
Hur som helst, jag får kolla när jag kommer tillbaka till skolan vilka studie guides som finns och så kanske jag beställer en till biologin samtidigt som Mami beställer till sin nya kurs (hon pluggar till sjuksköterska).
Ska försöka få tag i bilder från nyår också :D Inte för att skryta, men jag vet att det finns en riktigt fin bild på mig^^



RSS 2.0