Time for treat:D

Bra start på den här veckan:)
En givande körlektion och 2 riktigt bra försäljningsdagar på jobbet:) 
Lovisa håller på och gör fattiga riddare till kvällsmat, de är nog färdiga snart:) Efter det tänkte jag pyssla om mig själv^^ Lång dusch, med skrubb och allt, inpackning, you name it;) Ansiktsmask och sen fixa till mina naglar... de ser inte allt för kul ut:P Måste sätta mig ner och bli av med lite pengar oxå... okej betala räkningar:P Haha
Imorgon blir det körskolan och sen mys med Sara och Tamy:D 
 

Blåbärspaj!:D

Latis helg:) 
Igår hade jag supermys med Sara:D Fortuna kom en sväng också:) 
Imorn blir det körlektion och jag har inte gjort alllt jag fick i läxa... Fick hela 1:a häftet, det är ju en del, men jag har inte gjort mycket... alls.... Ska köra innan jobbet, sen lämnar min lärare av mig vid jobbet and there´s my day:)
Nu blir det tvmys och blåbärspaj!  
 

En ny dag imorn:)

Idag har jag bara allmänt seg, inget har varit riktigt kul eller lockande även om jag har haft några goda skratt med mina kollegor. Vet inte vad det är med mig... Antagligen började jag krypa ifrån förra julen, men någon har nog satt mig tillbaka på samma plats... Fattar inte hur man ska komma ur det här! Jag är glad, jag har ett arbete som jag är supernöjd med, härliga kollegor, jag har mina underbara fina Sara, jag går ut och har roligt på krogen, jag shoppar, jag gör vad helt vanlig tonåring gör! Vart gör jag fel? Vad är det som tynger ner mig? Känner mig allmänt stressad, hinner inte med, saker som ska göras... görs bara inte, för jag orkar inte, jag kan inte förmå mig själv att göra det! Om någon sen påminner mig så känner jag bara mer motvilja att göra det... Tröttheten finner inga gränser, sover jag 10 timmar på en natt så är jag lika trött när jag vaknar, sover jag sen 2 timmar till på dagen så är jag bara rakt ner i ett hål.
Jag försöker strunta i saker som inte är viktiga, försöker göra saker för mig själv, tänka glada tankar, men ja... Jag är där jag är.
Jag vet vad jag vill och jag tänker fortsätta jobba mig dit, men det kommer ta tid...

Time for crochet!

Nu har jag plockat med mig ett fuga nystan in och ska rota igenom mamis virknålsförråd! Hoppas på en 4-4,5... kanske en 5:) Vill ha större än 3,5 men inte för stor!
Jag kan inte säga att jag har varit överdrivet effektiv idag... Har strukit tvätt medans jag lyssnade på Daniel Adams-Rays sommarprat:) Det är underbart att lyssna på hans berättelser om upplevelser, både i Nairobi och Sverige. Hans reflektioner om kultur och tradition och om livet i sin helhet.
Nu ikväll har jag repeatat den här låten och låter den avsluta dagens inlägg:)
Sleep tight people!
 

Surprise!

Har precis lagt ner telefonen efter att jag bokat en kul överraskning till Mami:) Jag måste säga att jag längtar lika mycket efter den själv:D Vilken Härlig dag vi ska ha! Men självklart kan jag inte skriva ut vad det är! Vet inte hur mycket Mami läser bloggen;) 
Idag när jag gick upp så gjorde jag äggröra med lök i:) Ville göra precis som Saras mamma alltid gör när vi sover över där, men det fanns bara 1 ägg kvar och det fanns inga tomater... Så 1 ägg och en hel lök.... det blev mycket lök... Men lika gött för det:D Lök är ju bra för immunförsvaret om jag inte minns helt fel;)
Well, nu får jag väl hitta på något att göra:)
See ya!;D
Hittade den här bland mina bilder:) Så bra att jag nästan springer iväg till tattoostudion och präntar med en gång!

Ma Baby:D

Efter en seg dag på jobbet kom jag hem, gick in i dusch och tog hand om mig själv:) Älskar att verkligen skämma bort mig själv med långa duschar, hårinpackningar, skrubb, body butter. you name it! Kör allt som får min kropp att må bra:D På kvällen kom min Sara hit:D Hur mångar timmar satt vi och snackade om allt mellan himmel och jord? Ingen aning, men många härliga skratt blev det som vanligt:) Papi hade gjort paj som vi åt av ute hos mig:) Vi hade massa goda doftljus tända:D En perfekt lördagkväll helt enkelt!
Idag blir det till att plugga körkortsteori! Har läst ut 2:a boken av 50 shades och har lovat mig själv att plugga innan jag kastar mig över sista! (Åhh, det är svårt att inte give in for temptation!!!)
Well, det är nog dags att äta snart:) Mami har gjort potatisgratäng! Mmm, vattnas i munnen;)
Aa, Forever Unique! Tänk att få välja och vraka mellan alla dreas underbara små söta prinsessklänningar!!!
Hade blivit överlycklig med vilken som av de ovan till New Years:D

Mitt ord

Trött, det är numera mitt ord, mitt alldeles egna ord! Jag använder ju det... typ... hela tiden! 
Just nu är jag helt galet trött... Både fysiskt och psykiskt. 
Hade min första körlektion idag... Helt okej:)
Fikade på The View med Halat efter det, sen gick vi mot änghagen för hon skulle jobba och jag skulle kika lite sen hem:)
Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Behöver städa färdigt mitt hus som ser ut som resterna av 2:a världskriget... WOW VAD KUL!:\
Nej, men helt seriöst, jag får ångest över all skit som jag inte vill slänga, men som jag ändå inte har plats för som finns där ute. Vart ska jag göra av det? Finns det ingen liten behändig garderob som fungerar som Mary Poppins väska??? Har rensat igenom det ena skåpet där ute och 2 korgar som jag har i bokhyllan (and you guessed it) med mer skit! Har dessutom rensat igenom 3 lådor som fanns under sängen (därav kunde jag rensa bort massor ur skåpet). Men det är (om möjligt) ännu stökigare där ute nu... Men får jag bara in allt snyggt i skåpet nu och sen kan vika och hänga in alla kläder i garderoben så är det nog inte så mycket mer sen:) Men det är fortfarande alldeles för mycket skit där ute... Men jag orkar inte fixa iordning på det ikväll. Det är en hel del som jag behöver göra just nu, men jag orkar inte. Det funkar bara inte. Känns lite som att jag är påväg tillbaka till förra julen... Inte bra.
Men, får ta ett djupt andetag och försöka fokusera på vad jag vill, hålla koll på målet och ta mig dit, på mitt sätt! Me, Myself and I är ju egentligen bara sunt förnuft!
 
Stämmningshöjare?:) Hihi, får lite kul flashbacks från gångna fredagen;)

Dags för klipp och klister!

Är ledig idag också, men ta det lugnt, jag ska inte lata mig hela denna vecka också! Jobbar imorn och onsdag:) OCH lördag;) 
Har kommit på vad som händer på söndag... DET ÄR EMA!!! Vem sitter bänkad framför tv:n? Hehe, ja det var ju en svår fråga;) Den riktiga frågan är ju vad jag ska ha för snacks och dricka:D Rihanna är nominerad till 6 kategorier, Rita Ora till 2 och Linkin Park till 1:) I bästa electronic dissade jag faktiskt svenskarna för Skrillex;)
Nu när jag röstat så ärdet dags att sätta sig ner med lite pyssel:D Hoppas Mami kommer hem snart så vi kan göra det tillsammans:)
Älskar när man har ett sånt leende som inget kan förstöra:D

Sunday, bloody sunday

Vilken grå och tråkig dag! Skulle jag chansa på vad klockan var så skulle jag nog säga 6-7... men klockan är bara 4... Helt otroligt...
Har spenderat en bra stund vid datan nu, kollat igenom lite partylite, uppdaterat katalogen med säljstopp:) Supernervös! Min första visning är på onsdag!!! Ska starta en visning åt Susanne (min ledare), då hon inte hinner riiiktigt i tid, men hon kommer och hjälper till  lite senare:) Ska bli kul!
 
Ja så här ser väl veckan ut just nu, ganska lugn:)
Oj! glömde lägga till jobb på lördag oxå:P Haha, känns som att jag har glömt något på söndag! Någon som vet vad jag har för mig då???

En... annorlunda vecka

Har varit ledig hela vecka:) Riktigt gött faktiskt! Till och med idag blev ju ledigt eftersom att det är alla helgons dag:) Mami och jag var på kyrkogården igår och tände lite ljus:) Men, det har varit lite nere den här veckan...
Vår hund fick diagnosen artros i maj och har fått en smärtstillande medicin sen dess:) Det har ju gått ganska bra, han har varit som vanligt, fast vi har fått vara försiktiga med honom, inte springa i trappor och hoppa och så, för att inte belasta hans leder. Men promenader har blivit kortare och kortare, samtidigt som medicindosen har fått justerats... Ja, så det har helt enkelt lett till sitt slut. Först hade vi bestämt oss för måndagen, men det blev ändrade planer. Men i torsdags så hade vi en lång och fin dag:) Hela Hektors dag kantades av ficka, godis, mys och lek! Han fick åka bilen (något han älskade!) och vi tog med honom till skogen för första gången och grillade korv och drack julmust:D Han fick äta köttbullar tills han nästan storknade:) Sen på eftermiddagen åkte vi till vetrinären och Hektor fick somna in.
Visst är det sorgligt och ledsamt, men jag håller humöret uppe, med att han fick en fin sista dag!
Tycker synd om Findus... Han verkar vilsen och ledsen, beter sig nästan lite apatiskt. Antagligen tycker han att det är konstigt att hunden är borta, han förstår kanske att han inte kommer tillbaka. Försöker mysa och gosa med honom så mycket som möjligt, både för honom och för mig själv.
Ja, det är som det är och det kommer kännas bättre med tiden antar jag... det brukar göra det:)
Hektor är nog i hundhimelen nu, med sin bästis (som fick somna in för något år sedan) och springer och busar och äter köttbullar och slipper ha ont mer:)
Vår älskade Hektor:) Du finns alltid med oss<3



RSS 2.0