Time to be crazy;)

Har tvättat mitt hår och låtit det självtårka:) Ska fixa det nu:) Vet typ, men inte riktigt hur:) hehe 
Hoppas att vädret kan vara... inte värre än nu ikväll:) Det får gärna bli lite varmare och det skulle ju inte skada om solen kikade fram bakom molnen:)
Men tror inte att jag satsar på klänning eller shorts:P Det får nog bli platta skor iaf:) Eller?;) 
Vi får se vad det blir:D 
Skulle kanske kunna ta den här klänningen och antingen shorts eller cykelbyxor till:D
Hmm, nej jag vet inte:P Vi får se när jag har fixat håret osv:D

Sommarklackar:D

Var inne på nelly igen och kollade runt bland alla snygga skor! Tänkte att jag skulle visa er 11 snyggingar jag skulle vilja ha i sommar:D
 
Festskor , Stardust , Nelly  Shoes - NELLY.COM
1. Enkla klackar, finns i flera färger:) Över allt hör och läser man att vi ska satsa på färger i sommar och jag håller med!!!
 
Festskor , Lady , Timeless - NELLY.COM
2. Superfina klackar till både jeans eller maxiklänning:)
 
Festskor , Cit , Nelly  Shoes - NELLY.COM
3. Cool färg, snyggt med remmen runt vristen:) Testa att stoppa ner jeansbenet innanför remmen. Kan se bättre ut än det låter;)
 
Festskor , Kirk , Timeless - NELLY.COM
4. Ännu en härlig remklack (och inte den sista) i en grym orange färg!
 
Festskor , Chris-Ann , Nelly  Shoes - NELLY.COM
5. Skulle jag beskriva den här klacken med ett ord skulle jag säga: söt:) Fin till en lätt klänning i en matchande ljus, lite pastellig färg:D
 
Vardagsskor , Zina , Sugarfree Shoes - NELLY.COM
6. Kilklackar är ju inte bara supersnygga utan också väldigt sköna att gå i eftersom att de ger mer stöd åt foten:)
 
Festskor , Inna , Sugarfree Shoes - NELLY.COM
7. Satsa inte bara på färg utan kör även hårt med mönster! Som den sucker jag är för leopardmönster så kanske inte den här var någon överraskning?;) Finns även i helsvart och helcerise!
 
Festskor , Marla Wood Sandal , Stockholm Design Group - NELLY.COM
8. Om vi blandar remmar och kilklack så får vi de här snygga skon:D Funkar ju till allt från maxiklänning, via kort kjol till jeans!
 
Festskor , Evita , China Girl - NELLY.COM
9. Dog lite grann när jag såg den här och visste att jag inte kommer få den... Mönster, färg, snygg modell, vad mer kan man begära av en perfekt sommarklack?
 
Festskor , Pammyy , Steve Madden - NELLY.COM
10. Mönster+kilklack= den här coola skon:)
 
Vardagsskor , Candance , Ed Hardy - NELLY.COM
11. Jag är lite (väldigt) svag för Ed Hardy också:) Så att få bära dem här snygga kilklackarna (+ för det!) vore ju en dröm!
 
Hoppas att ni har fått lite härlg inspiration för sommarfötterna! Ta hand om dem, man glömmer ofta av det:P

Ikväll ska bli AWESOME!

Hoppas att vädret håller sig lika fint som det är nu och kanske hoppar upp en eller ett par grader;) Men inget kommer stoppa oss ikväll! Sara och jag ska ha så kul! Vi ska dansa och pausa och skapa KAOS!!! Hahahaha
(Har nog inte vaknat ordentligt än men jag är så glad!)

Trash the t-shirt;)

 

Ny ide:D

Youtube är en grym inspirationskälla verkligen! Brukar leta efter t.ex nail art-tutorials, hair-tutorials och how to´s för olika saker:D Super enkelt att bara skriva in typ: "How to sew a maxi dress" eller vad man nu vill ha för sorts videos:)
Tänkte att jag skulle testa den här klänningen:) Kul ide att ta ett lakan eller påslakan och göra en superfin klänning av det! Just nu så är ju maxi klänningar min stora favorit också;)
 

Angel with a shotgun

Hellu^^ 
Det har inte blivit något mer städat idag... hittills;) Får väl försöka få till de sen efter maten och så:)
Har strukit tvätt och retat syrran. En helt vanlig dag helt enkelt :D hahaha
Ska fläta sidecornrows sen, tycker att det är så snyggt!!! Hoppas att mina grejer från nelly kommer imorn :D Eller senast fredag, men det är mitt sista bud! Vill ha den ena toppen på lördag när vi ska kolla på Panetoz:D That will be AWESOME!

Time to get dirty!

Idag får jag se till att städa färdigt i mitt hus! Seg som f*n jag vet:P Det är vääääldigt få gånger jag kan hitta motivation att städa färdigt allt på en dag eller mindre.
Mami och lillsyrran var i skövde igår och när de kom hem hade Mami köpt den här snygga blusen till mig:D
Den är från Clarks i skövde:) Superbutik för både tjejer och killar:D
Blev kär i en bikini precis nu när jag kikade in på Fokis blogg!
Älskar leoparmönster!!!! Men vill inte beställa bikinins online... vill inte bli besviken ifall den inte passar:P Den här var dessutom one size som skulle passa A-kupa till D-kupa! Hur kan den sitta lika snyggt på A som på D eller tvärtom:P 249:- kostar den iaf... men får väl leta vidare efter min leopardbikini:P Det är nog inte badtemperatur än på ett tag ändå:P Inte för mig som vill ha 18-20 grader i vattnet;)

Dansa! Pausa... Dansa! Pausa...

På lördag ska jag och mina vänner dansa och pausa i stadsträdgården:D Yes babes;) Panetoz kommer hit och vi ska ha så kul:D
Såg precis till att de kommer hem lite nya grejer till mig från nelly:D De har fyllt på rean och sen hittade jag några fler godbitar hehe;)
Nu ska jag fortsätta kolla på Allsång på Skansen^^ Ha de gôtt:D

Ingen motivation...

Satte på musik och började städa, men motivationen försvann ganska snabbt... hann fixa iordning garderoben och köksbordet iaf;) Tror att det är vädret som trycker ner mig! Det har ju spöregnat hela dan! Skulle vilja åka in till stan imorn, men tänker spara på mina pengar nu faktiskt! Ska köpa ett fritidskort på fredag ist:) Lär troligtvis vara en av sommarens bästa investeringar!
Så fortfarande... Vad ska jag göra ikväll???? Slå mig ner framför tv:n och se på nån film kanske...
Det är väl det det får bli. Kokar lite te till så blir det säkert superbra^^
Mer bilder på Rihanna:D Älskar verkligen hennes röda hår!

Känner för myskväll!

Vet inte varför, men jag gick från partymood till har-ingen-aning-om-vad-jag-ska-gör-mood:P
Tror att jag ska börja med att städa iordning mitt hus ordentligt och sen se vad jag känner för:)
Later!
En bild på världens näst vackraste kvinna!

Victorias secret

Surfade in på VS... Big mistake! Vill ju ha allt som finns där och vet ju att det lär jag ju aldrig få:P Hahah och även om jag fick de så skulle jag aldrig kunna hinna använda allt innan min tid på jorden är slut:P
Men här är några goodies som jag ABSOLUT vill ha!
Börjar med en ursnygg bikin och en ännu snyggare monokini:D
Fortsätter med en söt klänning och ett vackert linne att dra på sig efter badet;)
 
Den här snygga ryggsäcken finns i både svart och rosa:D
Jag älskar verkligen lyxiga kläder att sova i:D
Till sist har vi LA i mitt hjärta! Dit ska jag innan jag dör och helst ska jag bo där:D Fanns med olika lag/städer. Fanns bara byxor och trosor med LA men fanns tröjor och t-shirts m.m med andra lag/städer:D
(Alla bilder är länkar till respektive plagg:) Enjoy!)

Äntligen!

Blogg.se håller på och byter till ett nytt system.. typ:P Och när jag fick det så kunde jag inte komma åt att blogga... vet inte varför, men det blev väl något slags error. Nu har jag fått tillbaka det gamla systemet och kan äntligen blogga igen!:D Satt och uppdaterade på facebook som en idiot igår bara för att jag ville blogga!!! Hahah:P
Sitter med lite glass nu:D Lillasyster åkte precis iväg till en kompis, lillbrorsan och päronen (haha de låter så kul^^) jobbar och jag ska försöka hitta på något att göra tills dess:) Tror att jag ska göra en inspirationsinlägg med sommarwanties från nelly eller nått:D


Fortfarande galet sugen på att färga håret såhär (dock inte så ljust blont)!!!


Sommaren är här:D

Hello!
Nu efter allt studentfix och firande så har jag tid igen att sätta mig ner framför bloggen:) Ni ska få bilder när mami har lagt in dem i datan från sin mobil;) Allt har varit så grymt! Ville inte gå av flaket, men fick en överrskning av papi! Han hade lånat en cab av en kompis, så vi körde några extra varv med den innan vi åkte hem:D SÅ KUL!
Alla ni som tar studenten kommande år: TA VARA PÅ TIDEN! Det sista året går så fort! Och studentveckorna går ännu snabbare!
Well well:) Igår var jag inne i stan med tjejerna och planerade midsommar:) Vi grillar hos andrea och sen får vi se vart vi drar oss:D Skogshyddan är ju mysigt^^ Eller så kanske de finns något roligare att göra inåt stan;) Den punkten är alltså planerat oplanerad;)
Idag tänker jag ta hand om mig själv:) Tror att jag har någon ansiktsmask, ska ta en lång dusch och fixa naglarna;) Eftersom att sommaren äntligen är här så ska jag nog lägga mig ute i solen nån timma också;) Känns inte bra att vara ett vandrande spöke:P Haha
Funderar på att göra den här fina dubbelflätan imorn:D Ska ha på mig klänningen made by me;) Eller kjolen jag köpte inne på gina igår:D

Rösta på min väska!!!


Då var det dags!

Ska alldeles snart åka in till stan och börja firadet av student 2012:D
Har inte hunnit få till en bild på klänningen och så vidare, men ska få någon att ta en brabild på mig sen som jag bloggar från mobilen:)
Till alla som har tagit studenten och till alla som tar studenten idag: GRATTIS!!!!!
Snart är det min tur!!!! Längtar till fredag:D Och söndag^^

Nattisdags^^

Dags för lilla mig att gå på sovet:D Har riktigt ont i foten!!!! Syskonkärlek is da shit:P (Sparkade dock hårt på en dörr, inget annat! Men har man bara foppatofflor på sig och man är riktigt arg, då gör det gruvligt ont i foten sen:/)
Min SARA!!!!! tar ju studenten imorn!:D Och fler härliga vänner också!!!
Därför behöver jag nu en god natts sömn och så hoppas jag att foten inte gör lika ont imorn! Ni kommer få se min fina fina klänning imorn också!:D

Skulle faktiskt hemskt gärna göra såhär!!! Älskar blå!

Lookbook.nu

Älskar att tappa bort mig en stund på Lookbook:)

Hej jag heter Rebecca och jag gillar maxiklänningar/kjolar:D

Dagens posetiva:)

Hellu:) Min dag har väl varit lite sådär:P Är sååååå trött! Mami ville ha upp mig vid 8 idag, men jag kom inte upp förrens 30-40 minuter senare:P Lite småpissed på min syster (syskonkärlek<3) och så:P Har putsat alla fönster på huset idag också!:P
Men dagens posetiva ska jag hitta i alla fall!
1 posetiv sak med dagen: Mami och jag satt och fikade själva på verandan när det bara var vi hemma:)
1 posetiv sak med mig själv: Jag är nöjd med min kropp:)
1 posetiv sak med mitt vardagliga liv: Jag har en mysig katt och en gosig hund att mysa med:D
Känner att imorgon blir en bättre dag:) Några av mina fina vänner tar studenten imorn och jag ska få fira min älskade Sara:D Och så får jag använda den där fina klänningen jag köpte:) Vem tror ni var med om inte min Sara:D Tänkte att jag tar ett fint kort på klänningen imorn när jag har gjort mig iordning och så. Lite roligare att se kläder "in action";)
Har mina läsare några posetiva tankar att dela med sig av idag?(behöver dem!:P)

Hahaha älskar Pirates of the Carribean!!! Och speciellt Captain Jack Sparrow!

Dagens posetiva:)

1 posetiv sak med dagen: Hämtade hem min balklänning idag:D
1 posetiv sak med mig själv: Jag har bra hållning:)
1 posetiv sak med mitt vardagliga liv: Posetivitet finns när jag behöver det:)
Yes, hämtade klänningen idag och varje gång jag tar på mig den så vill jag inte ta av den!!! Den är så fin:D Mami sa att jag ser ut som 5 år igen för mina ögon glittrar^^ Hihi
Idag igen kände jag hur bra det är att jag har fått de vänner och erfarenheterna jag har fått under de senaste 3 åren! Jag har blivit en stark människa som tror på mig själv och inte tar skit! Och jag bryr mig heller inte om folk som är allmänt korkade/dumma eller försöker trycka ner mig! Det funkar bara inte:P
Säger detta till alla!
Ta inte skit! Folk som inte finns där och stöttar dig, som går bakom din rygg: DROP THEM! De tar bar onödig energi!
Var alltid dig själv, no matter hur crazy du är! Du är unik och underbar:D Kom alltid ihåg det!

dagens:) nu sticker jag och mami till Sköv...

imag0114 (MMS)

dagens:) nu sticker jag och mami till Skövde en sväng:)


God morgon:) gick upp för typ en halvtimma...

God morgon:) gick upp för typ en halvtimma sen och är så trött! Ska försöka göra något nyttigt här hemma nu innan mami kommer hem:P skulle egentligen bara vilja ha min Sara här och ligga i soffan och babbla^^ sjukt att man kan va såhär trött, men får blogga igen lite senare så får vi se om jag är piggare då;)


Wizdome

Kloka ord Mr Khalifa!

Dagens posetiva:)

1 posetiv sak med dagen: Mormor och morfar var här och fikade:)
1 posetiva sak med mig själv: Jag vet att jag är en person som man kan lita på!
1 posetiv sak i mitt vardagliga liv: Jag bor vackert ute på landet^^
Idag har jag inte varit i närheten av en data förrens nu:P Vi har varit ute och grejat i trädgården hela dagen och mina naglar ser ut som f*n nu! Tänkte att jag skulle ta bort nagellacket ikväll och bara måla på nått för att skydda naglarna lite när vi fortsätter imorn. Innan Saras student på onsdag ska jag fixa ny design på naglarna, men ska vi fortsätta i trädgården så är de ingen ide att hålla på och lägga ner tid på naglarna nu...
Ska försöka fixa en bättre bild på klänningen jag köpte och ska ha på Saras student:) Åhh va jag längtar! Få fira min bästa väns student! På det sättet är jag så glad att vi inte tar studenten samtidigt, men sara kommer bara kunna hänga på mig, sen måste hon åka och fixa sig iordning för deras bal är på fredag när jag tar studenten:) Och hennes klänning! Dör så vacker hon är min vän<3

Ni får nöja er med en sne bild:P haha Vilken grym kväll vi hade när denna bilden togs:D


Dags för soffläge^^

Nu sätter jag mig i soffan och kollar på hundtricket med päronen;)
Alla är trötta för vi har fiat i trädgården nu i eftermiddag och lusthuset är som nytt^^
Längtar först till onsdag (För då får jag fira min bästa vän på hennes student!!!) sen till fredag (För då tar jag studenten!!!!) och till sist söndag (För då är jag prinsessa:D!!!)
Nästa vecka kommer bli så grym:D
Jag gillar klackskor ifall nån undrade;)

Dagens posetiva:D

Hello:) Eftersom att jag gav rådet till er mina läsare om att hitta posetiva saker så kan jag lika gärna dela med mig av mina posetiva saker här:)
1 posetiv sak med den här dagen: Jag var och köpte klänningen som jag visade igår:) Ska locka håret till den tror jag^^
1 posetiv sak med mig själv: Jag har fina ögon:)
1 posetiv sak i mitt vardagliga liv: Jag har fina vänner som jag vet att jag kan lita på:)
Någon som vill dela med sig av sina posetiva saker idag?:)

Hihi, tycke att den här bilden var lite rolig^^

Strykning på G!

Hello:D
Struntar nog i Flashdance... tyckte att den va seg och tråkig... eller så var jag helt enkelt inte på humör för en sån film ikväll:P Har sett den förut och tyckt om den:)
Ska stryka tvätt så de blir gjort:P Supertråkigt, men får väl sätta på bra musik så jag kan dansa lite halvtöntigt till haha:) Allt blir mycket roligare om man dansar och har kul samtidigt:D Det mesta blir bättre om man er till att se de posetiva i saker och ting!
Försök att varje dag hitta minst 1 posetiv sak med dagen, en posetiv sak med dig själv och en posetiv sak som finns i ditt vardagliga liv:) Du kommer hitta något!

här är klänningen:) 199:- vilket jag tycke...

imag0110 (MMS)

här är klänningen:) 199:- vilket jag tycker är superbra!:) bänkar mig framför flashdance på 7:än nu^^


JAG VILL HAAAAAAAAA!!!!

Haha det var ungefär min tanke när jag fick syn på en jättevacker långklänning inne på H&M idag^^
Tog en bild med mobilen så jag bloggar den sen:) Köper förhoppningsvis den imorn:D
Har spenderat hela dagen med min Sara:D Gått runt på stan kollat i butiker och babblat haha:)
Köpte såndär "middagslösning" inne på ica och avnöjt detta i solen:D Haha med mer babbel;)
Sen följde jag med henne till stället där hon skulle hämta sin balklänning och den är så fin!!! Och hon passar så bra i den färgen:D Åhh! Längtar tills jag får hämta hem min balklänning!!! Längtar till nästa söndag:)
Då får jag vara prinsessa för en dag^^

Studentshopping:D

Igår åkte Mami och jag in till stan en liten stund alldeles innan alla affärer stängde:) Fick köpt en hudfärgad bh och trosor till de:D (Behövde till studentklänningen!!!) Fick också tag i sidenbandet till min håruppsättning till balen:D Ska ta och ringa till affären där de har min balklänning för de skulle ringa när de hade sytt upp de så vi kunde hämta den och de har fortfarande inte ringt! Balen är ju nästa söndag och jag känner att jag behöver ha hem den nu!
Skulle vilja ha en long board! Tycker att de ser så badass ut med tjejer som åker long board;)

Cykelbyxor:P

Det är precis vad jag skulle behöva hitta till studenten. Ett par vita med spets längst ner:) Eller ett par vita helt i spets:D Fanns ett par helt i spets på nelly, men ska kolla gina i stan först om de ha fått in fler:) Slipper ju frakt och sånt då;)
Är så himla uttråkad just nu! Vet inte vad jag ska göra!!! Vill ut och hänga med mina vänner, allra helst dra ut ikväll! Det var så längesen och jag saknar de!
Men men, får väl försöka dra ihop tjejerna imorn eller nått:)

Älskar känslan när man tar på sig en snygg klänning och ett par höga klackar och bara vet (oavsett vad alla andra tycker) att man är snyggast i världen!

Kebab!!!

Hellu allihop:)
Väntar just nu på att papi ska komma hem. Han hämtar kebabtallrik. Blev lite besviken för vi skulle egentligen beställa pizza, men ugnen var sönder så:/
Är sjukt trött på att bara vara hemma... vill hänga med tjejerna! Försökte tagga dem till att göra nått i helgen men vi får väl se hur det blir med de:P Har lite social abstinens här!!!! Har varit sjuk i 2 veckor och nu den senaste veckan är jag så gott som frisk, men jag blir trött ganska snabbt och det kommer va så minst en månad till tydligen. Under dessa 3 veckor har jag bara träffat sara 1 gång... Jag håller på att bli galen! Vill ju grilla och gå ut och massa sånt! Sitta hemma framför tvn är så tråkigt! Finns inget att kolla på:P
Får försöka släpa ut mina vänner på äventyr;)

Obbaddar!

Hahaha "obbaddar" är jordgubbar:) Kommer inte ihåg vem de va som sa det, men det var jag eller nåt av mina syskon^^ Idag har vi alltså ätit jordgubbar med grädde:D SÅ GOTT!!!
Har en glassburk som väntar på mig i frysen. Köpte dock inte B&J utan Carte dor:) Testar tiramisun så får vi se om de blir mer sådan eller om jag håller mig till B&J när jagvill amerikanisera mitt glassätande;) haha

Vill verkligen göra nått kul med mitt hår i sommar! Förut var jag ju helt inne på att bli rödtott, men de här med dipdye är ju bara såååå snyggt!!!

Trök...

Sitter och äter frukost just nu och funderar på vad jag ska göra idag. Skulle vilja dra ihop mina tjejor och göra nåt! Grilla, se på film eller nåt, bara vi gör nått!!! Köpa varsin B&J och dra american style på en filmkväll vore så mysigt^^ Fast jag orkar inte trycka i mig en hel sån så jag kanske köper en liten;)
Behöver nog en pratstund med min Sara... Har en massa tankar som hemsöker mig och jag vet nog ungefär vad jag tycker och tänker om de, men eftersom att de inte försvinner så behöver jag nog bolla runt dem med någon som alltid ger rätt svar (varesig det är svaret jag vill ha eller inte så vet jag att det alltid är rätt).
So my lovely, du kan väl kontakta mig när du ser det här för jag har ingen aning om hur du går i skolan nu:P
Vill lägga till en mycket vacker låt till detta inlägg:) Enjoy!

dagens:) skjortan är från gina tricot:)

imag0106 (MMS)

dagens:) skjortan är från gina tricot:)


Staden

Drar till stan för att byta ett par shorts åt min lillebror:P Ska försöka få tag i svarta sidenband oxå!!!
När jag kommer hem får ni dagens, för jag är så stolt över min nya skjorta!!!

Bara jag som längtar till dagarna vid stranden? Neeeej, tänkte väl de;)

Spike

Åhh va jag vill ha dem här! Bara för att de är så galet snygga!
Festskor , Spike , Jeffrey Campbell - NELLY.COMFestskor , Spike , Jeffrey Campbell - NELLY.COM
Och vilken färg som är snyggast är räääätt svårt att avgöra, men ett par beiga skulle jag dö för! (inte bokstavligt-talat;))

Du är alltid dig själv närmast.

Tänk på de. Finns bara 1 person (utom min familj då) som jag litar på till 1000% och det är Sara. Hon finns i vått och torrt och fuktigt:) Alltid där, hon vet mer om mig än Mami och allt vi har gjort tillsammans... de går bara inte ersätta! Älskar henne!
I sommar är jag singel. Spare me the drama. Tänker ha kul och leva mitt liv som om det här är min sista sommar. Hade jag inte behövt ta det lite lugnt för körtelfebern så hade jag varit helt wild and crazy!!!!
Snart student och bal!!! De ska bli så kul! Längtar tills jag får fixa håret och ta på mig balklänningen och skina inför alla!
Just nu skulle jag vilja ta på mig en snygg sommarklänning, höga klackar och sätta mig på en uteservering med en drink och min sara. Lite sol vore inte så dumt.
This bitch is back in business!



RSS 2.0