Samsung<3

Haha, jag känner mig så himla töntig just nu. Igår köpte jag en ny mobil på rean. en Samsung Corby 3650 White. Touch! Nu gör jag inget annat än pekar. "Det är fint att peka". Hihi, det är ju mottot för samsungs touch mobiler!
Den är så söt! Love it! 990 kr på elgiganten. Spring!


Snööö!!!

Det har snöat hela dagen!!!! Jag ÄLSKAR snö! Haha, mina kompisar var inte lika fötjusta i vädret, men jag är nöjd så länge det håller i sig till julafton.


Idag fick jag ett paket från mina tyska släktingar. Mycket god tysk choklad, en mycket fin juldekoration och 500 kronor! En ständigt pank person som jag blir överlycklig av sådant!
Hur har vädret varit hos er?
 

Idol, tävling och tjöt...

Snart är det äntligen jul!
Bara 11 dagar kvar ju. Myspys blir att vi ska ha hela släkten hemma hos oss och vi ska fira uppe på magasinet. Kommer nog lägga upp några bilder därifrån när det är julpyntat.
Är det någon annan än jag som fortfarande får dagens paket av "tomten"? Hihi, idag fick jag en ansiktsmask. Ska nog köra på den ikväll.



Erik vann Idol 2009!!! Hade mamma inte suttit i samma rum så hade jag skrikit som in i H¤#%e! Han är nog den värdigaste vinnaren i Idols historia! I alla fall enligt mig.

Jag är med i en tävling hos Lily.

http://lindablom.se/2009/december/special-tavling-vinn-egendesignad-almanacka.html#comment

Man kan där vinna en amlanacka från tryckdig.se
Den skulle jag inte ha något emot att vinna. Kunna öppna min kalender och se alla som jag älskar och dessutom kunna utforma de så att den passar mig! Finns massor av saker i "vanliga" kalendrar som jag inte vill ha och bara tycker är onädiga.

Jaja, Det är Lucia idag också. Lillasyster och lillebror ska ha luciatåg för oss. de ka nog sätta på hunden och katten varsin tomteluva också. Hihi, det gör de varje år!
Hur firar ni lucia?

Tävling<3

Nu är jag med i en ny tävling på Millahns blogg. Tävlar om löshår:D
Tävligen går ut idag och jag lovade att skriva om det. Ska in på facebook oxå.
See Ya!



RSS 2.0