Taggade för inget...

Idag var jag taggade som tusan inför estetiskt val. Bild är ett av mina favoritämnen och så får jag reda på att det är inställt!
Jaja, ska väl egentligen inte klaga på att jag fick åka hem tidigare.

För övrigt så blev jag lite glad när jag mötte min vän F som går estet. Hon undrade om jag också skulle på en föreläsning idag i aulan med Håkan Andersson (tror att det var Andersson). Då kom jag på:"Just det, det var ju idag! Ingen tyska!"
Lite konstig föreläsning dock... Han skrattade hela tiden. Dessutom lät det som att han skulle kvävas när han skrattade. Lite "elak" föreläsning också. Han förklarade för oss att det inte var någon idé att vi försökte förändra våra kroppar till vad vi tycker är bättre eftersom att vi inte kommer lyckas. Visserligen är det ju lite sant. Vi kommer aldrig bli nöjda med hur vi ser ut. det finns alltid något vi vill ändra på. Men han sa då även:"Jag tänker inte säga att ni är fina, för det hjälper inte. Jag brukar säga: Hur känns det att vara så äcklig?"
Då blev jag ganska förvånad. Människa är ju psykolog! Hur kan han säga något så opedagogiskt? Men visst, han har ju lite rätt även om han uttryckte sig på fel sätt.

Nu ska jag avrunda för den här gången.
Imorgon har jag sovmorgon. Härligt!
Vi hörs:D

Jag är ipren!

Nej, de är jag inte... Men  jag har knaprat panodil idag (självklart efter gränserna på paketen). Gick och lade mig med huvudvärk igår och vaknade med ett halvsprängt huvud imorse. Var hemma från skolan och faktiskt jobbat lite tyska, men ska läsa igenom glosorna en eller ett par gånger till så att något mer sätter sig i min arma skalle!
Hur har alla andra haft det idag?
Satt igår och skrev av ett mönster på virkade Toad och Toadette <3
Hoppas på att kunna ge dem till lillsyrran på hennes födelsedag!


Såhär kommer förhoppningsvis mina också se ut!


Ännu en söt bild på dem tillsammans<3


Hollywood undead

Någon som har hört bandet Hollywood Undead? En kompis introducerade mig för dem imorse. Min favorit hittills är City.
Haha:D

Kollade in på Fokis blogg också och hittade ett inlägg med dem här-->
(klicka på bilderna för större) Ja skulle vilja ha dem! Finns fler http://www.les-queues-de-sardines.com/collections.html 
That´s all for now!
Hörs!

Amigurumi

Är det någon som har testat att virka amigurumi? Det är jättekul! För den oinvigde så är det små virkade figurer. Man skulle kunna säga att det är ungefär som virkad manga. Det kommer från Asien, men jag uttala mig om det är från Kina, Japan eller något annat asiatiskt land. Skulle dock gissa på Japan. 
Om ni är intresserade så finns det en tjej som heter Mia. Hon bloggar på blogger. Sök på Booip så hittar ni det säkert. Hon har givit ut en bok (jag är själv stolt ägare av en!) med några mönster med olika svårighetsgrader och det finns också en jättebra virkskola om någon är nybörjare.

 



Här är två söta flickor som Mia har gjort!
Håller på och knåpar med en själv.


Här är några andra söta "pluttar" hihi, som jag hittade:D

Hoppas att ni blev inspererade av det här inlägget.
Vi hörs!


Ahhh! Va kul!

Imorgon ska jag och lillasyster åka till en av min kompisar som har en lillasyster hon också. Så Jag ska va med B och lillasyster med L. Det var allt ett tag sedan jag var där. Deras hund Kasper är helt supersöt gulligull! Haha.
Mer idag? Hmm, ja det händer inte så mycket idag. Ska försöka jobba matte och läsa i en bok till skolan som börjar om 3 dagar. Sen ska jag jobba lite på ett hemligt projekt. Nej ni, det tänker jag inte avslöja något om!
Ni får kanske se det om någon månad.
Det blev ju lite att göra i alla fall då när jag tänker efter.
Vi hörs! 


Än en gång vid datorn

Nu sitter jag här vid datorn igen.
Läste lite på bl.a http://lindablom.se. Ni vet Lily. Hon har blivit påhoppad av den fånigaste "kändisbloggerskan" i sverige. Kissie. Det är ju den enda kategorin hon kan säga att hon leder i. "Största bloggerskan i sverige"?! HA! Knappast. Mest patetiska? Japp.
Nej nu får jag sluta. Man ska inte sänka sig ner till samma nivå, men hon är ju skrattretande, eller hur? Jaja, alla får ju ha sin egna åsikter ( Även Alexandra), men jag tycker allt att det är både taskigt, nedlåtande och patetiskt att peta på andra bloggare på det viset som hon gör. Vad kan de göra åt att de är normala?
 Det är lite synd att man faktiskt reagerar på det och visar det så här. Det är ju det hon vill. Dessutom är det nog det enda sätte för henne att få publicitet (plus några små hjärntvättade fjortisar som av någon andledningverka se upp till denna plastiga och fejkade fjolla)

Jag vill...

Ha X antal tusen och resor till london, new york, L.A, m.m.
Shoppa, sola och mycket mer. Har tröttnat på snö nu. Jag var nästan ensam om att älska den och nu är jag en i mängden och avskyr den. Vädergudarna borde spara lite till nästa säsong.
Idag blir det i alla fall städning så mycket som jag kan innan jg blir för lat för idag. Herregud va jag är löjlig ibland!
Det finns en grej till som jag skulle vilja ha...

Just de. TH kommer till globen den 5 mars! Jag vill dit!!! Men just nu verkar det ju inte bli av...
Vi får se vad framtiden utvisar.
Hörs! 

Slö dag som försvann!

Idag har det varit en slö dag. Inget särskilt har blivit gjort både för att jag har varit lat och för att dagen försvann!
Jag vet inte vad jag har gjort hela dagen men den är ju vid slutspurten nu i alla fall.
Jag försöker hitta lite extra jobb, men dagens arbetsmarknad är ju inte direkt ultimat. Håller tummarna för att jag får ett sommarjobb åtminstone.
Jag har inte hunnit med att pyssla med designen idag (Jo, jag skulle nog ha kunnat peta lite på de) och jag skulle prata med mami om ett "blogg problem" men det har inte heller blivit gjort.
Ska nog gå iväg och ordna det åtagandet så har jag gjort något vettigt idag!
Vi hörs en annan gång.
Hej hej!

Nytt projekt!

Nu har jag börjat greja lite med designen igen. Skulle egentligen inte ändra allt. Jag skulle lägga till en iPod och en klocka. När jag skulle lägga in koderna så gick jag in i stilmallen och hittade inte rätt plats bland koderna! Jag blev urförbannade eftersom att jag har pysslat med det förut och det gick som jag ville då. Så för att hittas igen så bytte jag stilmall. Blev riktigt sur på mig själv när jag såg att jag skulle gått in i kodmallar för koderna!
Jaja, inget att göra något åt nu. Det blir en liten utmaning att fixa till det här istället. Jag ska försöka gör det hela mycket mer personligt. Till min hjålp har jag  http://designadinblogg.se. En kille som har en blogg om blogg design. Han har hjälpt mig sen jag började blogga vilket är ganska precis ett år sedan nu när jag tänker efter! 
I alla fall, jag ska lägga in lite länkar i headern (toppen av bloggen där bloggens namn ochsåvidare står). Där ska jag ha en länk till honom lite som tack för en superblogg!
Jaja, ska väl sätta igång.
Vi hörs en annan gång!   



RSS 2.0