Andas ut!

Första dagen själv på jobbet är avklarad och några hinder stötte jag på, men det löste sig:)
Ska fortsätta plugga foder! Tänker göra min egen tabell med punkter över foder så att jag lär mig! Känns dumt när man inte kan svara på alla frågor! Kunderna förväntar u sig att jag ska kunna det här:P Jaja, jag hjälper dem efter bästa förmåga och mer än så kan jag ju inte göra:P Har bra koll på hund och katt foder!:D Hihi man får se det positiva!
Kan inte riktigt fatta att augusti slutar imorn! Galet:P
Nepp, nu får jag allt ta och gå på sovet^^ Imorgon är det en ny dag på jobbet! 


Två bilder från Kadawatha i stadsträdgården:) Tagna med mobilen i dåligt ljus så don't judge;)

More color to my life...

Idag har jag övningskört med Mami. Vi åkte till skara, hämtade upp våra partylite-grejer^^ Sen åkte vi till Slöjddetaljer och jag köpte massa garn:D Vet inte riktigt vad det ska bli, men köpte ett nystan vitt och 5 nystan med glada färger:D Man mår bra av vackra färger:D Antagligen blir det väl en filt eller så^^ Jag älskar stora mysiga filtar så den här kommer nog inte bli färdig på ett tag;) Sen kanske jag köper mer garn och fortsätter med att göra den större!:D The bigger the better! Tillslut kommer jag väl kunna gosa in mig i den tillsammans med a special someone^^ Hihi, är lite loveydovey nu bara för att jag såg på "P.S I love you". Så himla fin film! Längtar tills jag får bli kär igen:) 

Färgpennor!:D

Hello^^
Idag har jag och mami varit hos mormor och morfar:D Vi har åkt runt och kollat på vart min gammelmormor och annan släkt bodde förr:) Mysigt^^ Vi fikade lite i Tidaholm och gick på torget:) Köpte nya färgpennor och bestämde mig för att fräscha upp mina skills i teckning^^ Har målat en liten flicka i manga stil och märkte att jag är rejält rostig på det här;) Men övning ger färdighet!

Ännu ett ärr

Jag gick förbi dig
Och du kände igen mig
Jag visste det
Vi såg mot solen, som om allting var glömt
Fast vi båda vet
Att där och då var det du och jag
Allt som vi en gång var, kommer alltid finnas kvar
 

Jag minns allt som fint. Det representerar frihet och lycka. Men när man möter minnena öga mot öga, helt obeväpnad och oberedd.. då förvandlas minnena till knivar. Jag tänker inte låta det dra mig ner, men ärr finns väl kvar föralltid även fast de bleknar. Det förblir alltid ett känsligt område.
Ingen ide att grubbla över vad som kunde varit, ingen ide att söka svar som är bakom lås och bom under säker bevakning. Som alla andra får jag lära mig att leva med ärret.

Borås djurpark:D


Oki, djuren from the top
Först har vi Flamingos, efter dem tittade vi på Bongos (och Mami påminde mig om att det antagligen är av deras skinn man gör "bongotrummor", men jag tycker att det var en hemsk tanke när jag såg de fina djuren).
Sen kom vi fram till Savannen där vi hittade elefanter, giraffer, antiloper, zebror, strutsar, gnuer och ja, vad de nu finns allt för djur på savannen^^
Noshörningen stod ensam i en inhängnad mittemot savannen.
Sen kom vi fram till aporna och snyggingen (gibonapa) som sitter på repen satt även ute i ett högt träd och sjöng opera och kollade runt på sin publik. I jutesäcke låg orangutanghanen och såg allmänt tjurig ut. Drog till sig en kvist och drog säcken över sig igen^^
Lejonen var så fina! De flesta vilade sig, men en hona vankade fram och tillbaka och blängde på alla som kollade på dem. Sen fanns det 2 ungar som höll på och busade med några pinnar:)
Ja, vi gick vidare och fick se tigrar och pingviner och björnar:) Björnarna busade i vattnet och en stod och grävde som en blå vid sidan av vattenfallet haha:)
Hela dagen avslutades med McDonalds, shopping, Espressohouse och mer shopping^^

Happyhappyhappy

Lyckan när Mami sticker Thomas Stenströms skiva i näven på en^^

Uppgraderingen till höst garderoben:D

2 saker som jag helt klart kommer införskaffa till hösten^^
Den här skinnjackan från H&M för 399:- Ursnygg!!! Ska se till att jag kan få på mig en varm tröja under också^^ Då blir det ju längre säsong för den:D
 
Sneakers, Hedda
Och det är väl typ.. 3:dje gången jag lägger upp dessa underbara sötnosar, men jag kan bara inte vänta tills jag får dra på dem på fötterna!!!

Wonderful night

Har känt mig allmänt trött och seg i flera dagar nu:P Ingen aning vad det beror på men antar att jag behöver komma igång med att gå igen (har inte gjort det den här veckan:P) och skulle nog även må bra av att se över mina mat-och-sov-vanor^^ Hihi tänker tillbaka på skalmans mat-och-sov-klocka:D Barndomsminnen^^
Men igår var en såndär kväll när jag bara mår så bra:D Sån kväll när hela världen är min!
Jag och Sara gick till stadsträdgården och såg på när Kadawatha och Darin spelade:D MAGICAL^^ Först spelade Kadawatha bara låtar som jag inte kände igen (men det var grymma låtar så jag klagar inte!^^), säger att det var den sista låten och så står han och pratar lite om att de ska ha en spelning i stockholm 5 september (jag kan inte åka... jobbar) och den ena killen går fram och viskar något till sångaren som bara säger "Ja, absolut" så fortsätter han prata lite och ag trodde att jag skulle slå en kullerbytta när jag hör att de börjar spela introt till "Agape"!!!
Släpade med mig Sara framtill scenen och allt var så grymt:D
Sen gick Sara och jag i barndom när Darin kom in jag börjar med kända låtar från sin andra skiva^^
Så härlig natt och jag ska försöka få tummen ur att lägga in bilderna från min mobil till datan så att ni kan få se både bilderna från Borås djurpark och från igår^^
Älskar den här låten:D 

Chillkväll^^

Ikväll är jag och Flingan ensamma hemma:) Mami och Papi åker iväg på Göta Rock med några vänner och Jacob ska på bio med sina vänner:) 
Tänkte måla om naglarna och så ska jag ringa till min Sara:D 
I tisdags så var jag och Mami och Flingan i Borås, på djurparken och så shoppade vi lite också;) Har en massa bilder från djurparken som jag tänkte att jag skulle lägga in i datan så det är lättare att lägga upp dem på face och här i bloggen:)
Igår var jag och Mami ute på Spiken och åt lunch:D Laxtallrik med potatissallad och så tog jag en Coca cola cherry till. Cherry colan är definitivt min nya favvo!!! Mycket godare än jag trodde att den skulle vara:D

Studentbilder:D

Hello^^
Tänkte bara slänga in lite bilder på student och bal^^ Så hilma stolt över min balklänning! Älskar den:D
Bild 1. Precis utsprungen:D
Bild 2. Precis hemkommen^^
Bild 3. I Botan innan balen:D 

HAVE2HAVE!!!!

Jag har officiellt hittat mina drömmars sneakers!:D Dessa kommer inhandlas imon en snar framtid och antagligen användas tills de bokstavligen går i trasor^^ Ahhh! ME IS HAPPY!
 
Sneakers, Hedda
Och jag som satt och tänkte när jag såg de vita sneakersen med zebramönster och gröna detaljer att "om det ändå fanns ett par med leopardmönster". Så hade de fått in det när jag gick in på have2have.se när jag gick in idag:D
Bra att de är svarta också för då blir de inte skitiga med en gång^^

What would you do if I told you that I lalalala loved you?

 
Lyssna även på "Bad", "Angel with a shotgun" och "Intoxicated"... och "Temporary bliss" och "Lovesick fool" haha:)
Tycker att de är riktigt grymma:D

Sleepy, with a touch of headeake

Det har varit en ganska seg helg:) Eller så är det bara jag:P Supertrött och vet inte riktigt vad jag ska göra...
Har haft lite huvudvärk sen i eftermiddags så jag känner att det är dags att sova nu!
Imorgon ska jag in till stan för att träffa sara och uträtta några ärenden:)

Latisdag^^

Idag har jag inte gjort någonting känns det som:P
Bakat en snickerskaka (ska rippla vit choklad på den alldeles snart^^) och kollat på OS-finalen i rytmisk gymnastik:) Så kul att se alla vackra dräkter! Och det är jättefint när de kör programmen med band:)
Nepp, nu ska jag lägga sista handen på snickerskakan och sen är det faktiskt dags att måla naglarna:) De har växt ut tillräckligt nu sen jag klippte av dem:P
Min favorit Son Yeon Jae från Sydkorea slutade 6:a efter en miss i tredje programmet (Käglor). Så synd:( Hon hade en bronsplats innan:P

Jordnötssmörsdiet?!

Har ju gjort mousse på enbart nutella och grädde (SUPERGOTT och jätteenkelt! Recept finns på recept.nu och det är bara att söka typ mat-tina nutellamousse på google så hittar ni nog:)) och har sedan funderat på om det inte går att göra mousse på samma sätt fast med jordnötssmör istället för nutella:D (Jordnötssmör ÄR SÅ GOTT!)
Gav mig ut på google och när jag bara skrivit in "jordnötssmörs" så är första förslaget "jordnötssmörsdieten"!!! Efter ett högt-för-mig-själv WTF så var jag tvungen att söka på detta och se efter vad det var för dumheter!
Denna diet skall då endast bestå av jordnötssmör och proteinpulver (eventuellt addera vitaminer och mineraler som man kan få brist på) och detta i en mängd uträknad efter ens vikt:P Om man sedan fick en platå i sin viktnedgång skulle man minska sitt intag ytterligare!
Och mina kära vänner! En person som väger ca 100 kg ska om dagen då äta ungefär en skippy jordnötssmörs burk! (Använde skippy burken som exempel för att det är typ det märket som jag vet och brukar använda och tänkte att de flesta känner till eller åtminstone har sett eller kan se denna burk i närmsta matbutik, författaren av sidan rekommenderar sitt eget ekologiska jordnötssmör) En hel burk på en dag och några proteinshakes. Det är det enda du äter på hela dagen! HUR STÖRT ÄR INTE DET??? HALLÅ?!
Ja, jag lägger in länken till sidan jag fick denna information ifrån ifall någon är intresserad av att läsa vidare om det här:P http://fitnessguru.se/949-jordnotssmorsdieten-utforande
Ni får väl själva avgöra vad ni tycker om det hela, men jag har i alla fall uttryckt min åsikt (ganska) klart här.
JORDNÖTSSMÖR TO THE PEOPLE! (men vänlig mat också! Kööööött:D^^)

have2have.se

Hello:)
Surfade in på have2have.se nyss och hittade dessa grymma sneakers:D
 
Sneakers, Hedda
Sneakers, Hedda
Sjukt snygga! ca 400 spänn är inte särskilt dyrt heller:)
Hittade även dessa, men kan inte bestämma mig för om jag gillar dem eller inte...
 
Sneakers, Olga
Finns i fler färger (det gör även de utan kilklack) och kostar ca 600.
Skulle faktiskt behöva nya sneakers:) Skulle egentligen både vilja ha ett par vita och ett par svarta (typ båda de översta;)) men, ja... vi får se helt enkelt:D

Happy:D

Nu har jag handlat och till min stora lycka så var det 40% på en heldel som skulle utgå:) Blev dock lite besviken på att en viss doft skulle utgå, perfekta päron från "Förbjuden Frukt" serien som jag upptäckte idag att de fanns! Men får trösta mig med att förföriska fikon i samma serie är kvar:) 
Jaja, fick köpt svart orkidé ljus och köpte även jordgubbsrabarber:D Sen köpte jag en aromabrännare och be relaxed-melts till:) Jepp, det kommer lukta mycket gott hos mig i höst:D
Det bästa är att mami har tänkt ha en visning i höst! MER LJUS! 
 

Partylite

Mami och jag ska på "homeparty" nu:) Hennes väninna Lena har det ibland, denna gången ett Partylite-party och annars har hon även haft krydd-party:D
Partylite säljer ljus (Mest doftljus, men även en del doftfria i olika färger) och diverse tillbehör till detta:D 
Hoppas att det finns massor i min favoritdoft Black Orchid!:D

Project Runway

Efter en powerwalk har jag tagit en lång dusch och sedan lagt en ansiktsmask:D Luktar undebart av min duo bodybutter:D (Har den rosa, minns inte vilken det är:P)
Ska snart tvätta av, eller snarare dra av min mask:) Har en peel-off mask från Nivea^^
Ser nu samtidigt på Project Runway och upptäckte att det är en ny säsong! Dagens utmaning är att skapa en look åt kundernas (En grupp män) respektive:D KUL!

Det klarnar upp:)

Precis som igår så klarnar vädret upp nu mot kvällen:) Har spöregnat framochtillbaka hela dagen!
Tänkte nu att jag skulle ta mig ut på min powerwalk igen:D
Just precis NU skulle jag vilja ha en sked och en burk med jordnötssmör! (Det är gott!)
Tänkte just en brilliant tanke! (tror jag) Om det nu går att göra nutella mousse med nutella och grädde.... borde det ju gå att göra jordnötssmörsmousse med jordnötssmör och grädde!!! Detta skall provas och resultat kommer upp i bloggen;) Borde bli lika gott som jag kan tänka mig att peanutbuttercups är:D Har inte testat att göra sådana ÄN.
Nepp, ska jag hålla på med alla dessa dumheter så är det bäst att jag rör lite på mitt ass först;)
Summerar vad jag har gjort idag:) (Blir inte klok på den här urdåliga bildkvalitén! Antagligen är det inte meningen att man ska visa dessa bilder någonannanstans än instagram i mobilen:P)
Bakat, strukit tvätt och "weaving":) Ska nog köpa lite fler t-shirts och "Weava":D

Leggins!

Hellu:)
Idag har jag strukit tvätt och bakat! Rena rama hemmafrun ju;) Okej, det var ju inte överdrivet avancerat, men gott blev det! Smördeg (så lat att jag använde köpta smördegsplattor som fanns i frysen;)) och lemon curd eller äpplemos:) Detta resulterade i wienerbröds liknande knyten fyllda med antingen lemon curd (MIN FAVVO) eller äpplemos (Mamis val). Tänkte att jag kunde fixa latte och så när Mami kommer hem från jobbet:D Då blir hon glad!
Har även pysslat med "weaving" idag:) Klippte sönder en t-shirt när ag var hos Sara. Av med halsen och ärmarna och så klippte jag ryggen vågrätt till en massa snören:) Har haft den så, men den har varit ganska stor och jag gillar inte att den åker ner så mycket över axlarna, så jag "flätade" ihop den:) Slänger upp en bild snart!
Tänkte leta upp ett par leggings och ta ut vovven på en liten promenad:)
Slänger med två bilder på min lille snutt bara för att han är så söt:D

Soffhäng

Har varit ute och powerwalkat:) Älskar faktiskt helt ärligt känslan i benen efteråt^^ 
Nu blir det Wallander med Mami och Papi, sen går jag ut till mig:)
Ha de gött llihop, så hörs vi mer imorn:D
De fyra första bilderna jg gillade på We<3it :D

Sam Tsui

Hittade kanalen Kurthugoschneider på youtube för... över ett år sen tror jag:) Kurt står för sida och mixar med alla videos, sen har han ett gäng vänner som han gör en massa grymma covers (och några orginal sånger) med:)
Gick in idag och hittade den här covern med Sam (Min personliga favvo på sidan, han har även sin egen sida).
 
Han har gjort en riktigt grym cover på "Hold it against me" med Britney också:) En helt annan låt!

Kirk - Timeless

 
Festskor , Kirk , Timeless - NELLY.COM
Sugen på att beställa de här från nelly^^ Jättesnygga till vanliga jeans och en vit, blå eller beige topp:) Kanske kavaj?;)
Men jag tänker vänta ett tag tror jag:) Det blir ju snart höst och då blir det väl inte många tillfällen att använda klackar med remmar:P Går ju kanske ha ett par mörka, inte överdrivet tjocka strumbyxor under en söt kjol eller klänning:D

InstaCollage

Hade sett på Michellefawns instagram att det finns olika appar för att skapa effekter och kollage med sina bilder, som jag gav mig in på market för att hitta en:D Laddade ner InstaCollage (vet inte om det är samma skapare som Instagram) och tycker att den var ganska bra:D Misstänker dock att den dåliga kvalitén på bilden blev när jag delade bilden på instagram sen:P
Här är iaf en bild på hur det slutade igår efter en stund vid garderoben och en ännu längre stund inne i badrummet;)

Time to get ready!

Ska gå och duscha osv:) Välja kläder och allt möjligt:D Haha!
Vi ska nämnligen iväg och fira min fadder som fyller år:) Känns lite tråkigt att bli stor för det är inte så ofta jag följer med längre (visserligen självvalt, men ändå). 
Funderar på att ta mina gula jeans och en söt rosa topp med massa volanger:) Hmm, fast inte riktigt säker än:P Ska gå igenom garderoben.... för vilken gång i ordningen??? Haha, ganska fånigt hur många timmar av mitt liv jag egentligen spenderar bara på att välja kläder! Och alla timmar i övrigt som handlar om kläder, mode, smink, hår och allt sånt där! Och naglar ska vi inte tala om! Hhahaha!
Jaja, bäst att jag sätter igång

Klockor!:D

Håller på och letar efter min perfekta klocka:) Vill ha en länkklocka med både silver och guld i och en ganska stor urtavla:) Var inne på nelly och hittade en grymt snygg klocka! Dock inte DEN klockan:P
 
Klockor , Fossil Watch , Fossil - NELLY.COM
Supersnygg!!!
Sen när jag inte hittade det jag sköte inne på tjej avdelningen så gick jag över till killarnas och hittade den här:
 
Klockor , Diesel Watch , Diesel - NELLY.COM
Riktigt cool, men ser lite ut som en motor eller nått:P Så mycket grejer! Vad är det allt killar behöver hålla koll på... med en klocka???

Classy

Sista delen med Nelly grejer:) En snygg look i naturfärger:) Älskar verkligen skorna! 
Kirk - Timeless - 399:-
Vicky Dress - Jones & Jones - 649:-
Vic Suit Jacket - Mango - 499:-
Fossil Watch - Fossil - 899:-
Dazzel Brosch - Cheap Monday - 199:-
Pilgrim Crystal Ring - Pilgrim - 199:-
(Väskan och den guldiga ringen fanns tyvärr inte längre)

Trött tjej>.<

Jag är supertrött! (inte bara för att klockan är halv 12 när jag skriver det här)
Har haft 2 ganska lugna dagar på jobbet, men har lärt mig en del nytt iaf:) Känns skönt när saker och ting börjar sitta, även om det är en del som jag fortfarande frågar om och inte är helt säker på:)
Imorn så tänkte jag, Mami och Lovisa åka till fornbyn i Skara och fika lite och så (om vädret tillåter förstås;)) eller så åker vi bara in till stan och går en sväng på torget:D Sen på kvällen kommer en kompis hit och Jacob ska ha filmkväll/fest/whatever-nånting med sina vänner:) 
Har bestämt mig för att köpa ett terminskort på badhuset:) Gick ju och simmade som CAS ett tag och tyckte att det var riktigt skönt! De passade mig:) Så vi kör igen i höst;) Kommer inte riktigt igång med mina promenader:P Det är jätteskönt när jag går ut, men får inte mig själv att gå varje dag, det blir inte av liksom:P
Men men, blir ju inte piggare av att ligga här och skriva:P Får väl skriva mer imorn eller så:)
Hoppas alla sover gott^^

1:a Augusti

Ny månad igen:) 
Riktigt kallt ute idag faktiskt! I alla fall i vinden:P
Tänkte greja lite ute i trädgåren idag ändå:) Hoppas att mami blir glad för det^^ Tycker att det är väldigt skönt att vara ute! Lägger upp sista delen av nelly grejerna (för den här gången;) ) lite senare:) 
SocialMist öppnade igår:D Har väntat hur länge som helst! Men som med mycket nytt så var det ganska segt och en del buggar:P Gick in igen imorse och det är fortfarande en del som inte funkar:P Dessutom så måste man logga in genom sitt Facebook-konto:P Antar att de ändrar på det när de öppnar nätverket för alla:) Just nu är det bara 2000 platser (för intresserades info så tror ag att det finns platser kvar;) ). Allt som allt så ser sidan riktigt grym ut! De har ju samarbeten med både Youtube och Grooveshark så det finns musik direkt på sidan:) Ganska grymt enligt mig i alla fall eftersom att jag lyssnar på musik hela tiden!
Riktigt snyggt tycker jag:D Sälva sidan senare är svart/mörkgrå:) Ganske gött när det är sent på kvällen och man inte vill ha en vit skärm lysandes i ögonen >.<



RSS 2.0