Och det kommer om cirka tre veckor...

Mitt leg kommer inte förrens om tre veckor. Vilket betyder att jag inte kommer kunna gå på parketten vilket har fått mig att bli riktigt pissed off!
Sitter hemma hos F nu med S och I. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men det blir nog roligt!
Nu vill S ha datorn och kolla lite. 

Bulimi vanligare än anorexia?

Kom ut från mitt rum nu på morgonen och mamma satt och pluggade vid datorn.

-God morgon
-Morron!
-Bulimi är vanligare än anorexia!
-Say what?!

Fast det är nog egentligen inte så konstigt. Bulimi syns ju ofta inte lika tydligt som anorexia. Men båda sjukdomarna är hemska. Att se vad de kan göra med inte bara människorna som får dem utan även med familj och vänner runt omkring!

Hmmm, vill gärna gå på parketten på fredag men jag har än så länge inget legg. Mami ska försöka fixa det till mig. Vi var tvungna att  skaffa fram mitt personbevis när jag skulle fixa det. Hoppas att jag har det till fredag!

Högskoleprovet...

... var inte så jobbigt som jag trodde att det skulle vara, men mami och min storebror som också gjorde provet tyckte att det var ganska svårt.
På lunchen så åt vi baguett med olika röror i. Åhhh, baguetterna var alldeles nygräddade! Jag tog räkröra. Smarrigt smarrigt!
Resten av kvällen tänker jag bara vara hemma och slappa.
Funderade på att åka till spökvandringen men det är så pissigt väder. Avundas inte de som ska dit och framför allt, de som ska skrämmas! Det är ju trots allt varje år så jag kan ju gå nästa år...
Men på halloween fest ska jag kanske på fredag. Typ disco och jag vet inte om man ska vara utklädd. Troligtvis ska man nog inte det men för att vara på den säkra sidan ska jag nog ta på mig ett par huggtänder! Ska man inte vara utklädd så syns det inte att jag har dem och ska man vara utklädd så får jag gå omkring och smila hela kvällen! Vill gärna tupera håret på nått coolt sätt också. Sådär högst upp på huvudet och stramt på sidorna. Någon som förstår hur jag menar? Har ni någon bra sida som man kan kolla på hur man gör och hittar fler snygga frisyrer? 
                                     
                                                                    Awww! Är de inte för söta! 

Muta mig med mer!

Mami och jag har haft en diskution om varför hon inte vill att jag ska åka till götet och Tokio Hotels konsert den 5 mars. Hon vill inte att jag blir skadad av något som kan hända eller att jag hamnar i någon annan knipa.
L vill prata med henne och försöka få henne att ändra sig så att jag får åka och lyckas hon med det så är hon bättre än bäst! (hon är ju redan bäst, därför kan hon bara bli bättre, hihi)
Sen var vi (mami och jag) inne på ginza igår och kikade runt lite. Där ville hon muta mig med olika tokio hotel grejer och sånt för att få mig på bättre humör (jag blev djupt besviken och ledsen efter diskutionen, även om jag förstår varför hon inte vill att jag ska åka). Så nu har jag i alla fall ett halvt löfte om att få Humanoid med både CD:n och DVD:n! Hihi! Sen har jag introducerat flera andra saker (bl.a några tröjor, sängkläder och en väska) som jag också gillar. Vi får väl se hur mycket jag får!
                               
                                                           Den här bilden gillar jag!

                                               
                                                                                  Dirty guys (hihi)

                                 

                                                                             Så fina!


                                    
                                                                               Er ist automatisch!
Lägger nog upp fler bilder sen...
Njut av de som är här så länge eller ge er ut på jakt efter pretty photos ni med!

Meine lieblings!

Tokio Hotel ska komma till Sverige igen! 4 och 5 mars 2010 ska de ge en konsert i Stockholm (4:de) och en i Göteborg(5:e). Jag vill till göteborg och skulle göra vad som helst för att få åka dit! Precis vad som helst!
biljetterna har inte släppts än. Jag måste försöka övertala mamma (som inte vill att jag åker dit) att jag måste få gå.
                              

jag var hemma hos L idag och kollade igenom alla hennes Tokio Hotel-dvd:er på 6 timmar ungefär. Så mycket som jag vill gå på den konserten finns bara inte!
Jaja, ni blir väl uttråkade på att höra på mig när jag sitter här och beklagar mig. 
Nu ska jag gå och sova ut för att jag är ledig imorgon! Och mitt höstlov har nu börjat. På lördag ska jag skriva högskoleprovet. Vet inte riktigt varför jag gick med på att göra det men, har man gett sig in på leken så får man leken tåla. Håll gärna en tumme eller två för att jag får gå på konserten. Tack allihopa!
God natt! 


"Visst e dom stooora!"

A Kissie, dina läppar är stora. Och lika fejk som päls kanten på den där patetiska tjejens kjol.
Ärligt talat. Dissa människor för att de är "medelklass" och använder UGGs.
Om någon är patetisk så är det ju du. Förstorar läpparna för cirka 5000, köper kläder och tycker att du är bättre bara för att de kläderna inte finns att köpa för oss "dödliga" människor än.
Säger bara en ska: "Momento te mortale esse"
Du är inte bättre än någon annan.

Obama and the Nobel Peace Prize

De flesta vet väl om att Barack Obama vann Nobels Fredspris. Många vet nog också om att valet av vinnare till priset (Obama alltså) blev mycket kritiserat. Bl.a för att man tycker att han inte har suttit tillräckligt länge som president och att han inte har åstadkommit så mycket än.
Jag tycker tt det är ett utmärkt val, men jag kan också förstå varför man tyckte att det var ett dåligt val.
Obama själv ser det hela som en uppmaning att fortsätta kämpa! Pengarna som han vinner ska skänkas till flera olika välgörenhetsorganisationer. Det är fantastiskt! Jag vet inte hur stor summan är, men allt är ju något och det hjälper ju alltid någon!
                                                

                                                                             Go Obama! 


Jag vill ha tyska!

Usch vad trött jag blev när mamma och jag gick in på Åhléns igår. Jag gick och kikade efter Tokio Hotels album "Humanoid". Såklart finns det bara på engelska. Men själv gillar jag bättre när de sjunger på tyska. JAg ska vänta tills jag får pengar igen och sen ska jag kolla på fler ställen om de har det tyska albumet!
                             

Love is hard

Idag har jag haft matte prov och det kändes ganska bra. Det var lättare än jag väntat mig.
Sen när jag kom hem så har jag nästan bara läst. I sevneskan så läser vi som sagt böcker som vår lärare har valt ut till de tre grupper som han delade in oss i. Jag och min grupp läser "Tills dess din vrede upphör" skriven av Åsa Larsson. Rekommenderar den stark! Man blir fängslad och de där bröderna i boken är så läskiga att man bara måste läsa vidare för att se vad de gör härnäst. Men en grej som jag inte gillade (som jag hoppas vänder snart) är att jag tror att jag vet vem mördaren är och jag har bara läst halva boken. Om det är den personen så berättade hon det i princip rätt ut.
"Love is hard".
Ja, jag håller med dig James Morrison! Låten finns med på hans skiva "Songs´for you, truths for me".
Det finns några rader i den låten som jag dyrkar. De säger så mycket om man lyssnar ordentligt.

It kicked so hard, it breaks your bones
Cut so deep, it hits your soul
Tears your skin, and make your blood flow

Funderar på vadsom händer i helgen...
Måste plugga inför mitt omprov i biologin på tisdag. Nu ska jag banne mig ha minst vg!
Slänger mig ner i böckerna med en gång tror jag.
Vad ska ni andra göra i helgen då?


Min indiska dröm! (The pic story) Haha!


Ahhh! Me <3 my room!
Det är riktigt seriöst myspysigt att ligga där och läsa en bra bok! Draperiet, lyktorna och "smyvket som hänger längst ut till höger vid draperiet (syns knappt. Bara små prickar) finns att köpa på Indiska.påslakan+prickigt örnagott, golvlampa och den där tärdockan på nattduksbordet finns, eller fanns i alla fall att köpa på ikea.
övriga detaljer vet jag inte riktigt vart ni ska vända er för att få tag på...

Ägg i kylen

Hahahahaha! Kan inte sluta skratta! Min storebror skulle göra pannkakor och när han skulle ta ägg så råkar han väl köra igång med att göra pannkaka av allt ihop med en gång! Han krossar ägget så det hamnar överallt!
Hihi...
Men men, ska försöka vara lite seriös nu och skriva om dagen hittills.
Jag fick gå upp klockan 6 och åka till skolan klocka 7. Men min lärare var så snäll att jag fick gå lite tidigare så jag hann med den tidiga bussen!
Ska väl säga "Danke" eftersom att jag hade tyska.
Sen har jag "höstpysslat" med lillasyster. Vi gick ut och plockade lönnlöv och sedan så knopade i alla fall jag ihop några skapelser som ska likna rosor.
 
Here they are!


Ledig...inte?

Skolkortet kändes bra. Tills det sista "försöket". Jag koncetrerade mig bara på att kolla in i kameran med öppna ögon och sen kom bara en känsla över mig. "Jag log inte!". Jag ser säkert skitsur ut. Inte kul...
Men men. Jag har lite andledning att vara det också.
Imorgon har nämligen historian och samhälls lektionerna blivit inställda.
Nu tänker väl ni "vadå sur?! De blev ju inställda!". Men den första lektionen för dagen är tyska och den måste jag gå på. KLOCKEN ÅTTA PÅ MORGONEN! Och sen är det slut!
Jag måste gå upp klockan 6 för att åka till bussen klockan 7 och börja med en lektion som jag inte är jätteförtjust i klockan 8 och sen sluta 20 över 9 igen och missra precis kvart över 9 bussen (hon kommer inte släppa mig 10 minuter tidigare). Jaja, jag får väl sätta mig vd datorerna lite och skriva ett inlägg och kolla på folk till kvart i 10. då går nästa buss hem. Och sen ska jag SOVA!
Sen måste jag plugga och träna. 
Om min gympa-lärare läser det här skulle hon inte bli glad men, jag har varit kass på att träna utanför skolan.
Vi har fått ett schema där vi ska motionera två gånger i veckan utanför skolan. Jag har bara skrivit i fake-pass.
Men nästa vecka börjar jag och brorsan dansa streetdance!
Gud vad kul de ska bli! Jag skulle vilja testa Zumba också...
 

Skolkort

Om en timma och tre kavrt så ska jag ta skolkort.
Nu har jag precis haft prov. Det var lite enklare än jg trodde att det skulle vara men jag kommer nog inte få mer än g ändå. Lite synd men jag får skylla mig själv när jag inte pluggar ordentligt. Som tredje person ut så har jaqg nu en timmas rast tills historian börjar och det känns lite gött så länge andra kan bli färdiga med provet de med.

Jaja, L vill ut nu. Så jag följer med henne nu.

See Ya!


Min indiska dröm!

Åhh! Städade färdigt mitt rum igår och sen satte pappa fast handtag på mina garderober och sen satte han upp en gardinstång som nu häller upp ett jättefint draperi ovanför min säng. Det är verkligen underbart. Det sitter två lyktor och ett annat "smycke" där också.
Jag ska lägga upp en bild senare.
Jag kommer ha prov typ hela veckan!
Imorgon har jag samhälls-prov, på torsdag har jag engelska-prov (grammatik) och på fredag har jag matte-prov. Blä, vilken vecka alltså! 
Och stackars E som fick maginfluensa idag! När hon fyller år! Ge henne ett extra stort grattis (och gärna ett krya på dig!). Nu missar hon ju skolkortet imorgon... förresten så kan jag ladda upp ett kort på min skolkortsoutfit då. Fast det får ni imorgon.
Nu ska jag kolla om jag kan få in lite me i huvudet till samhälls-provet imorgon.
Ha de gôtt! 

Efter frukosten...

... så sitter jag nu här vid datorn igen.
Måste jogga idag egentligen men det är ju så dåligt väder! Regnet kommer nog när som helst.
Ska städa mitt rum, plugga och fösöka ta mig utanför dörren. Jag behöver den friska luften.
Visst luktar det så gott efter regnet!
annars blir det nog soft dag med varmchoklad á la L (min lillasyster). Mmmm, hon gör den bästa varma chokladen någonsin (förutom den jag drack när vi var i danmark i sommras, på danmarks äldsta konitori). Hur hon gör den tänker jag inte avslöja. Hihi, den hemligheten är min familjs!
Jaja, vad ska mina läsare göra denna dag då?

Pinoccio

Hihi!
Ja, jag satte mig ner förut för att se på Pinoccio. Det är faktiskt en klassiker. Där emot fick jag se att den tecknade filmen som min familj har är en tvåa eller något. Men den är så bra. Vilka ljud effekter för en tecknad disney film från 1990-talet.
"De gamla godingarna" (läs: tjejerna från högstadiet) ville bowla imorgon. Men då måste jag fixa pengar först. Har gjort slut på månadens ranson.
Men mami är snäll så jag hoppas på det bästa!
I svenskan har vi nu blivit indelade i tre grupper. Alla i varje grupp ska läsa en bok. Min grupp fick "Tills dess din verde upphör" av Åsa Larsson.
det som jag har läst hittills är väldigt bra. Den är så spännande!
Sen om några veckor så ska  vi skriva uppsatser eller nåt om dessa böcker.
Jaja, jag tror bestämt att det vankas latte och något bakverk á la mami nere i köket nu.
See Ya! 
 

Skolan igen...

Ännu en dag i skolan.
Det var världens värsta väder när jag skulle cykla till bussen. Först regnade de bara. Sen kom en j¤#&a hagelskur. Inte små bitar heller.
Jaja, det gick ju över efter ett tag.
Sen har jag haft svenska och matte. Jag var jättehungrig och kommer ner till maten för att mötas av soppa!
Men men, mackorna var goda.
Hepp, nu får jag nog var lite social medmina vänner.
See Ya!



RSS 2.0